Browsing by Author Pinto, E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015A rapid and low-cost nonlithographic method to fabricate biomedical microdevices for blood flow analysisPinto, E.; Faustino, V.; Rodrigues, R.; Pinho, D.; Garcia, V.; Miranda, JM; Rui LimaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetablesPinto, E.; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2012Exposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foodsPinto, E.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Influence of diet pattern on bioacessibility and absorption of heterocyclic aromatica amines and polycyclic aromatic hydrocarbonsMartins, Z.; Pinto, E.; Almeida, A.A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Small and Large for Gestational Age Children Have Different Eating Behaviours at 6 Months of AgeOliveira, A.; Pinto, E.; Moreira, Pedro; Santos, A.C.; Barros, H.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013THE MEDITERRANEAN DIET IN THE ALGARVE (PORTUGAL)Mateus, M.; Pinto, E.; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional