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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2021 | A Cross-Sectional Study of the Street Foods Purchased by Customers in Urban Areas of Central Asia | Sousa, S; de Morais, IL; Albuquerque, G; Gelormini, M; Casal, S; Pinho, Olívia; Motta, C; Damasceno, A; Moreira, Pedro; Breda, J; Lunet, N; Padrão, Patrícia | Artigo em Revista Científica Internacional |
2019 | A multicentre study of street foods purchased in urban areas of Central Asia: the FEEDCities Project | Sousa, S; Lunet, N; Gelormini, M; Jewell, J; Morais, I; Albuquerque, G; Casal, S; Pinho, Olívia; Breda, J; Padrão, Patrícia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2014 | Addition of spent yeast extract on the production of cooked ham-
Compositional and Sensory evaluation | Alves, A.; Viegas, Olga; Pancrazio, G.; Lemos, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Alimentação e estilos de vida da porpulação portuguesa: metodologia e resultados preliminares | Poinhos, Rui; Franchini, Bela; Afonso, Claudia; Correia, Flora; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, José Lima; Veríssimo, Manuel Teixeira; Almeida, Maria Daniel Vaz de | Artigo em Revista Científica Nacional |
2004 | Alimentos funcionais: conceitos, definições, aplicações e legislação | Martins, Fátima; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Nacional |
2000 | Aminas Biogénicas nos alimentos | Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, Margarida; Fernandes, José; Gomes, Ana | Artigo em Revista Científica Nacional |
2010 | Analisys of Anthocyanins in Blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by UV-VIS and HPLC/DIODE ARRAY | Oliveira, Carla; Pinho, Carina; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Poster em Conferência Internacional |
2019 | Analysis of the nutritional composition of the typical meals of the rural workers in the Muanza District in Sofala - Mozambique | Uachisso, A.; Padrão, Patrícia; Carvalho, S.; Agostinho, D.; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2019 | Analysis of the nutritional composition of the typical meals of the rural workers in the Muanza District in Sofala - Mozambique | Uachisso, A.; Padrão, Patrícia; Carvalho, P.; Agostinho, D.; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2010 | Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MS | Petisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Poster em Conferência Internacional |
2010 | Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MS | Petisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2021 | Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe composition | Cordeiro, T; Fernandes, I; Pinho, Olívia; Calha, C; Mateus, N; Faria, A | Artigo em Revista Científica Internacional |
2016 | Anthropometric References of the Portuguese Adult and Older Adult Population | Nogueira, R.; Oliveira, B.M.P.M; Afonso, Cláudia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Pinhão, Sílvia; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, L.R.J.; Veríssimo, T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel Vaz de | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2011 | Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boiling | Amaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2010 | Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/Beer | Amaro, Luís; Almeida, Isabel; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
1997 | Antioxidantes sintéticos dos produtos cárneos | Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, Margarida | Artigo em Revista Científica Nacional |
2011 | Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticides | Pinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2019 | Application of an acetonitrile based-extraction in processed muscle foods for the determination of 4 polycyclic aromatic hydrocarbons | Silva, M.; Viegas, O.; Cordeiro, T.; Pinho, Olívia; Ferreira, I. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2019 | Application of statistical tools to study the perception of salt in meals served to U.Porto students | Dantas, N.; Dutra, R.; Martins, Z.; Pinto-e-Silva. M.E.; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
1998 | Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado Português | Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Vicente, Susana; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, Margarida | Artigo em Revista Científica Internacional |