Browsing by Author Pinho, Olívia

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2021A Cross-Sectional Study of the Street Foods Purchased by Customers in Urban Areas of Central AsiaSousa, S; de Morais, IL; Albuquerque, G; Gelormini, M; Casal, S; Pinho, Olívia; Motta, C; Damasceno, A; Moreira, Pedro; Breda, J; Lunet, N; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional
2019A multicentre study of street foods purchased in urban areas of Central Asia: the FEEDCities ProjectSousa, S; Lunet, N; Gelormini, M; Jewell, J; Morais, I; Albuquerque, G; Casal, S; Pinho, Olívia; Breda, J; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Addition of spent yeast extract on the production of cooked ham- Compositional and Sensory evaluationAlves, A.; Viegas, Olga; Pancrazio, G.; Lemos, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Alimentação e estilos de vida da porpulação portuguesa: metodologia e resultados preliminaresPoinhos, Rui; Franchini, Bela; Afonso, Claudia; Correia, Flora; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, José Lima; Veríssimo, Manuel Teixeira; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Revista Científica Nacional
2004Alimentos funcionais: conceitos, definições, aplicações e legislaçãoMartins, Fátima; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Nacional
2000Aminas Biogénicas nos alimentosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, Margarida; Fernandes, José; Gomes, AnaArtigo em Revista Científica Nacional
2010Analisys of Anthocyanins in Blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by UV-VIS and HPLC/DIODE ARRAYOliveira, Carla; Pinho, Carina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2019Analysis of the nutritional composition of the typical meals of the rural workers in the Muanza District in Sofala - MozambiqueUachisso, A.; Padrão, Patrícia; Carvalho, S.; Agostinho, D.; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2019Analysis of the nutritional composition of the typical meals of the rural workers in the Muanza District in Sofala - MozambiqueUachisso, A.; Padrão, Patrícia; Carvalho, P.; Agostinho, D.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021Anthocyanin content in raspberry and elderberry: The impact of cooking and recipe compositionCordeiro, T; Fernandes, I; Pinho, Olívia; Calha, C; Mateus, N; Faria, AArtigo em Revista Científica Internacional
2016Anthropometric References of the Portuguese Adult and Older Adult PopulationNogueira, R.; Oliveira, B.M.P.M; Afonso, Cláudia; Poínhos, Rui; Franchini, Bela; Pinhão, Sílvia; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, C.; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, L.R.J.; Veríssimo, T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/BeerAmaro, Luís; Almeida, Isabel; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
1997Antioxidantes sintéticos dos produtos cárneosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Application of an acetonitrile based-extraction in processed muscle foods for the determination of 4 polycyclic aromatic hydrocarbonsSilva, M.; Viegas, O.; Cordeiro, T.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Application of statistical tools to study the perception of salt in meals served to U.Porto studentsDantas, N.; Dutra, R.; Martins, Z.; Pinto-e-Silva. M.E.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
1998Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado PortuguêsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Vicente, Susana; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional