Browsing by Author Pinho, Olívia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 153  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2014Addition of spent yeast extract on the production of cooked ham-Compositional and Sensory evaluationAlves, A.; Viegas, Olga; Pancrazio, G.; Lemos, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Alimentação e estilos de vida da porpulação portuguesa: metodologia e resultados preliminaresPoinhos, Rui; Franchini, Bela; Afonso, Claudia; Correia, Flora; Teixeira, Vítor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, José Lima; Veríssimo, Manuel Teixeira; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Revista Científica Nacional
2004Alimentos funcionais: conceitos, definições, aplicações e legislaçãoMartins, Fátima; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Nacional
2000Aminas Biogénicas nos alimentosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, Margarida; Fernandes, José; Gomes, AnaArtigo em Revista Científica Nacional
2010Analisys of Anthocyanins in Blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by UV-VIS and HPLC/DIODE ARRAYOliveira, Carla; Pinho, Carina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2005Análise nutricional e alimentar de refeições servidas em escolas da Câmara Municipal da AmadoraJesus, HilárioTrabalho Académico
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/BeerAmaro, Luís; Almeida, Isabel; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
1997Antioxidantes sintéticos dos produtos cárneosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
1998Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado PortuguêsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Vicente, Susana; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2012Avaliação do aporte energético e nutricional e sua relação com dados antropométricos dos idosos portuguesesPinhão, Sílvia; Poínhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Correia, Flora; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Avaliação do teor de sódio em refeições pré-confeccionadasLima, Sérgio; Costa, C.; Mina, I.; Amaro, Luís; Pereira, M.; Reis, M.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Avaliação estato-ponderal e da actividade física numa amostra representativa da população adulta portuguesaPoínhos, Rui; Franchini, Bela; Afonso, Claúdia; Correia, Flora; Teixeira, Vitor Hugo; Moreira, Pedro; Durão, Catarina; Pinho, Olívia; Silva, Diana; Reis, J.P.L.; Veríssimo, M.T.; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2015Beverages intake and hydration status in adolescentsGonçalves, C.; Padrão, Patrícia; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Graça, Pedro; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2015BMI, energy and in the portuguese populationPinhão, Sílvia; Poinhos, Rui; Afonso, Cláudia; Franchini, Bela; Teixeira, Vitor; Moreira, Pedro; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional