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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2012 | A comparison of the extraction procedures and quantification methods for the chromatographic determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal grilled meat and fish | Viegas, O; Novo, P; Pinho, O; Ferreira, IMPLVO | Artigo em Revista Científica Internacional |
2015 | Beverages intake and hydration status in adolescents | Gonçalves, C; Padrão, P; Abreu, S; Pinho, O; Graça, P; Moreira, P | Outra Publicação em Revista Científica Internacional |
2006 | Casein breakdown in Terrincho ovine cheese: Comparison with bovine cheese and with bovine/ovine cheeses | Ferreira, IMPLVO; Veiros, C; Pinho, O; Veloso, ACA; Peres, AM; Mendonca, A | Artigo em Revista Científica Internacional |
2012 | Effect of charcoal types and grilling conditions on formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foods | Viegas, O; Novo, P; Pinto, E; Pinho, O; Ferreira, IMPLVO | Artigo em Revista Científica Internacional |
2010 | Effect of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and sensory quality of pan-fried beef | Quelhas, I; Petisca, C; Viegas, O; Melo, A; Pinho, O; Ferreira, IMPLVO | Artigo em Revista Científica Internacional |
2001 | Effect of temperature on evolution of free amino acid and biogenic amine contents during storage of Azeitao cheese | Pinho, O; Ferreira, IMPLVO; Mendes, E; Oliveira, BM; Ferreira, M | Artigo em Revista Científica Internacional |
2008 | Extraction, detection, and quantification of heterocyclic aromatic amines in Portuguese meat dishes by HPLC/diode array | Melo, A; Viegas, O; Eca, R; Petisca, C; Pinho, O; Ferreira, IMPLVO | Artigo em Revista Científica Internacional |
1998 | FIA evaluation of nitrite and nitrate contents of liver pates | Pinho, O; Ferreira, IMPLVO; Oliveira, MBPP; Ferreira, MA | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Innovative equipment to monitor and control salt usage when cooking at home: iMC SALT research protocol for a randomised controlled trial | Gonçalves, C; Silva-Santos, T; Abreu, S; Padrão, P; Graça, P; Oliveira, L; Esteves, S; Norton, P; Moreira, P; Pinho, O | Outra Publicação em Revista Científica Internacional |
2020 | Knowledge and behaviors regarding salt intake according to urinary Na excretion and blood pressure | Silva-Santos, T; Moreira, P; Padrão, Patrícia; Abreu, S; Pinho, O; Gonçalves, C | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2020 | Macronutrient composition of street food in Central Asia: Bishkek, Kyrgyzstan | Albuquerque, G; Lança de Morais, I; Gelormini, M; Sousa, S; Casal, S; Pinho, O; Moreira, P; Breda, J; Lunet, N; Padrão, P | Artigo em Revista Científica Internacional |
2001 | Method optimization for analysis of the volatile fraction of ewe cheese by solid-phase microextraction | Pinho, O; Ferreira, IMPLVO; Cascal, S; Fernandes, JO; Oliveira, MBPP; Ferreira, MA | Artigo em Revista Científica Internacional |
2009 | Modulating effects of red wine and beer on heterocyclic aromatic amines carcinogenesis | Viegas, O; Melo, A; Petisca, C; Quelhas, I; Pinho, O; Ferreira, IMPLVO | Capítulo ou Parte de Livro |
2002 | Production of histamine and tyramine by bacteria isolated from Portuguese vacuum-packed cold-smoked fish | da Silva, MV; Pinho, O; Ferreira, I; Plestilova, L; Gibbs, PA | Artigo em Revista Científica Internacional |
2003 | Quantification of short-chain free fatty acids in "Terrincho" ewe cheese: Intravarietal comparison | Pinho, O; Ferreira, IMPLVO; Ferreira, MA | Artigo em Revista Científica Internacional |
2000 | Quantification of synthetic phenolic antioxidants in liver pates | Pinho, O; Ferreira, IMPLVO; Oliveira, MBPP; Ferreira, MA | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Sodium content of bread from bakeries in Maputo, Mozambique: trends between 2012 and 2018 | Jessen, N; Padrão, P; Pinho, O; Novela, C; Moreira, P; Damasceno, A; Lunet, N | Outra Publicação em Revista Científica Internacional |
2002 | Solid-phase microextraction in combination with GC/MS for quantification of the major volatile free fatty acids in ewe cheese | Pinho, O; Ferreira, IMPLVO; Ferreira, MA | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Street food in Eastern Europe: a perspective from an urban environment in Moldova | Albuquerque, G; Gelormini, M; de Morais, IL; Sousa, S; Casal, S; Pinho, O; Moreira, P; Breda, J; Lunet, N; Padrão, P | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | The Sodium and Potassium Content of the Most Commonly Available Street Foods in Tajikistan and Kyrgyzstan in the Context of the FEEDCities Project | de Morais, IL; Lunet, N; Albuquerque, G; Gelormini, M; Casal, S; Damasceno, A; Pinho, O; Moreira, P; Jewell, J; Breda, J; Padrão, AP | Artigo em Revista Científica Internacional |