Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2022 | AlergiaPT: A Portuguese media campaign to inspire people with allergies to make a positive change in their life | Moreira, A.; Mendes, F.C.; Rama, T.; Mota, D.; Silva, D; Pádua, I.; Abreu, C; Vasconcelos, MJ; Farraia, M; Paciência, I; Rufo, J; Barros, Renata; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Seabra, D; Barros, H. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | Development of a web-based food allergy training for schools and restaurants: The Food Allergy Community Program (FAC Program) protocol | Pádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, Renata | Artigo em Revista Científica Internacional |
2014 | Disponibilidade de bolachas e cereais de pequeno-almoço para alérgicos ao leite | Pádua, I.; Barros, Renata; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Moreira, André | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2017 | Food allergens recalls on rapid alert system for food and feed (rasff) portal from the EU Commission: 2011-2016 analysis | Pádua, I.; Moreira, André; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Barros, Renata | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2018 | Food Allergy Training for Schools and Restaurants (The Food Allergy Community Program): Protocol to Evaluate the Effectiveness of a Web-Based Program | Pádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, Renata | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | Impact of a web-based food allergy training for schools and restaurants: The Food Allergy Community Program | Pádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, Renata | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2019 | Impact of the regulation (EU) 1169/2011: Allergen-related recalls in the rapid alert system for food and feed (RASFF) portal | Pádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Melo de Vasconcelos, F.; Barros, Renata | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | Perceptions of education professionals on the preparation of schools to welcome children with food allergy | Pádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, Renata | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2017 | Traveling with food allergy: What to expect from the airlines? | Pádua, I.; Moreira, A; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Barros, Renata | Outra Publicação em Revista Científica Internacional |
2018 | Welcoming clients with food allergy: what is the preparation of the restaurants | Pádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, Renata | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |