Browsing by Author Pádua, I.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2018Development of a web-based food allergy training for schools and restaurants: The Food Allergy Community Program (FAC Program) protocolPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataArtigo em Revista Científica Internacional
2014Disponibilidade de bolachas e cereais de pequeno-almoço para alérgicos ao leitePádua, I.; Barros, Renata; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Moreira, AndréResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2017Food allergens recalls on rapid alert system for food and feed (rasff) portal from the EU Commission: 2011-2016 analysisPádua, I.; Moreira, André; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Food Allergy Training for Schools and Restaurants (The Food Allergy Community Program): Protocol to Evaluate the Effectiveness of a Web-Based ProgramPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataArtigo em Revista Científica Internacional
2018Impact of a web-based food allergy training for schools and restaurants: The Food Allergy Community ProgramPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Impact of the regulation (EU) 1169/2011: Allergen-related recalls in the rapid alert system for food and feed (RASFF) portalPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Melo de Vasconcelos, F.; Barros, RenataArtigo em Revista Científica Internacional
2018Perceptions of education professionals on the preparation of schools to welcome children with food allergyPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017Traveling with food allergy: What to expect from the airlines?Pádua, I.; Moreira, A; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Barros, RenataOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2018Welcoming clients with food allergy: what is the preparation of the restaurantsPádua, I.; Moreira, André; Moreira, Pedro; Barros, RenataResumo de Comunicação em Conferência Internacional