Browsing by Author Oliveira, M.B.P.P.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2018 | 3-MCPD Occurrence in Vegetable Oils: Impact on Human Nutrition and Future Challenges | Oliveira, M.B.P.P.; Albuquerque, T.G.,; Costa, H.S. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | 4-Hydroxy-2-Alkenals: A Potential Toxicological Concern of Vegetable Oils? | Oliveira, M.B.P.P.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S. | Capítulo ou Parte de Livro |
2012 | Antioxidant capacity and related parameters of commercial fruit smoothies | Nunes, M.; Costa, A.; Alves, R.C.; Rocha, Ada; Oliveira, M.B.P.P. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | Contribución a la IGP (Indicación Geográfica Protegida) del producto tradicional Capón de Freamunde: caracterización sensorial y perfil lipídico | Vale, A.P.; Afonso, I.F.; Casal, S.; Oliveira, M.B.P.P.; Brito, N.V. | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2018 | Health Benefits of Chia Seeds' Dietary Consumption | Oliveira, M.B.P.P.; Melo, D. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2015 | Smoothies comerciais. Estabilidade dos compostos antioxidantes | Nunes, M.A.; Costa, A.; Barreira, J.; Vinha, A.; Alves, R.C.; Rocha, Ada; Oliveira, M.B.P.P. | Artigo em Revista Científica Nacional |