Browsing by Author Manuela E. Pintado

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Effect of composition of commercial whey protein preparations upon gelation at various pH valuesÓscar L. Ramos; Joana O. Pereira; Sara I. Silva; Maria M. Amorim; João C. Fernandes; José A. Lopes da Silva; Manuela E. Pintado; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2013Effect of technological processing upon the antioxidant capacity of aromatic and medicinal plant infusions: From harvest to packagingMaria S. Gião; Cláudia I. Pereira; Manuela E. Pintado; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2015Effect of the incorporation of salted additives on probiotic whey cheesesAna Raquel Madureira; José C. Soares; Manuela E. Pintado; Ana M. P. Gomes; Ana Cristina Freitas; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2013Influence of abiotic factors on the antimicrobial activity of chitosanFreni K. Tavaria; Eduardo M. Costa; Eduardo J. Gens; Francisco Xavier Malcata; Manuela E. PintadoArtigo em Revista Científica Internacional
2013Supercritical fluid extraction of carotenoids and chlorophylls a, b and c, from a wild strain of Scenedesmus obliquus for use in food processingA. Catarina Guedes; Maria S. Gião; Ana A. Matias; Ana V. M. Nunes; Manuela E. Pintado; Catarina M. M. Duarte; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2013Wool-associated proteolytic bacteria, isolated from Portuguese Merino breedA. Catarina Queiroga; Manuela E. Pintado; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional