Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author M B P P Oliveira
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 36
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2017-09
A irradiação como tecnologia pós-colheita viável para conservação de cogumelos, vegetais e plantas aromáticas
. J. Pinela
;
F. Reis
;
E. Pereira
;
A. Fernandes
;
M B P P Oliveira
;
A.L. Antonio
;
S. Cabo Verde
;
I.C.F.R. Ferreira
Livro de Atas de Conferência Internacional
2016-09
Anas platyrhynchos reared in semi-extensive conditions: assessment of protein fraction and amino acids profile
F.B. Pimentel
;
Rita C. Alves
;
C.S.G. Costa
;
A.S.G. Costa
;
M.A.G. Quaresma
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Assessing the adulteration of food supplements for improving sexual performance with PDE-5 inibhitors
J. Santos
;
T. Rocha
;
J.S. Amaral
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015
Atividade antioxidante de diferentes infusões de plantas
A.S.G. Costa
;
M. A. Nunes
;
N. Baptista
;
Cunha, LM
;
Rita C. Alves
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09
Atividade antioxidante, fenólicos totais, flavonoides e vitaminas em subprodutos de anona
T. G. Albuquerque
;
M B P P Oliveira
;
H.S. Costa
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015
Autenticação de produtos cárneos com a designação Halal: deteção e quantificação de derivados de suíno (Sus scrofa)
J. S. Amaral
;
J. Costa
;
I. Mafra
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2015
Avaliação da autenticidade de Alheiras de caça por identificação específica de espécies
J. S. Amaral
;
I. Mafra
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2017
Avaliação da qualidade sensorial dos alimentos. Boas práticas e recomendações para uma correta análise descritiva
C. Barbosa
;
M.R. Alves
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09
Bagas de Phytolacca americana L.: Valorização numa perspetiva de sustentabilidade (Berries of Phytolacca americana L.: value addition in a sustainable perspective)
A. F. Vinha
;
A.S.G. Costa
;
Costa, E
;
Alice Santos Silva
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015
Coffee silverskin extracts: a new natural ingredient obtained from coffee by-products
F. Rodrigues
;
M B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Internacional
2016-09
Detection and quantification of MON89788 soybean in foodstuffs by a new real-time PCR assay
A. Plácido
;
L. Grazina
;
M B P P Oliveira
;
I. Mafra
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2015
Determinação dos teores de hidrocarbonetos aromáticos policíclicos em três espécies de peixe
M. J. Ramalhosa
;
S. Morais
;
M B P P Oliveira
;
C. Delerue-Matos
Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09
Effect of Bactrocera oleae infestation on bioactive compounds and antibacterial activities of olive oil
L. Medjkouh
;
A. Tamendjari
;
S. Keciri
;
J. Santos
;
, M. A. Nunes
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Effects of phenologic factors on the expression of isoflavones in Medicago genus
J.C.M. Barreira
;
T. Visnevschi-Necrasov
;
G. Pereira
;
Eugenia Nunes
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Extratos fenólicos de camomila como preservantes naturais de iogurtes
C. Caleja
;
L. Barros
;
M B P P Oliveira
;
I. C. F. R. Ferreira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Fritura de batata: influência do tipo de corte na absorção de gordura
M. A. Silva
;
T.G. Albuquerque
;
M B P P Oliveira
;
H. S. Costa
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Genomics for authentication of plant food supplements: the case of artichoke (Cynara scolymus)
A. Batista
;
J. Costa
;
T. J. R. Fernandes
;
J. S. Amaral
;
M B P P Oliveira
;
I. Mafra
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016
Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? Are there differences from a nutritional point of view between bakery products with and without gluten?
T.G. Albuquerque
;
M. A. Silva
;
M B P P Oliveira
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Haverá diferenças nutricionais entre produtos de pastelaria com e sem glúten? Are there differences from a nutritional point of view between bakery products with and without gluten?
T G Albuquerque
;
M A Silva
;
M B P P Oliveira
;
H S Costa
Outras Publicações
2016-09
Hijikia fusiforme and Himanthalia: nutritional profile and NaCl content
F. B. Pimentel
;
C. S. G. Costa
;
A.S.G. Costa
;
Rita C. Alves
;
M B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional