Browsing by Author José A. Teixeira

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015Cation effect on the (PEG 8000+sodium sulfate) and (PEG 8000+magnesium sulfate) aqueous two-phase system: Relative hydrophobicity of the equilibrium phasesKamila Wysoczanska; Sara C. Silvério; José A. Teixeira; Eugénia A. MacedoArtigo em Revista Científica Internacional
2016Design of bio-based supramolecular structures through self-assembly of alpha-lactalbumin and lyzozymeF. Xavier Malcata; Adenilson A. Monteiro; Márcia R. Monteiro; Ricardo N. Pereira; Renata Diniz; Angélica R. Costa; José A. Teixeira; Álvaro V. Teixeira; Eduardo B. Oliveira; Jane S. Coimbra; Ramos, O.L.S.; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2017Design of whey protein nanostructures for incorporation and release of nutraceutical compounds in food.F. Xavier Malcata; Ramos, O.L.S.; Ricardo N. Pereira; Artur Martins; Rui Rodrigues; Clara Fuciños; José A. Teixeira; Lorenzo Pastrana; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2017Development of iron-­rich whey protein hydrogels following application of ohmic heating - Effects of moderate electric fieldsF. Xavier Malcata; Ricardo N. Pereira; Rui M. Rodrigues; Emir Altinok; Oscar L. Ramos; Paola Maresca; Giovanna Ferrari; José A. Teixeira; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2012Enhancement of oxygen mass transfer in pneumatical bioreactors using n-dodecane as oxygen-vectorElena Folescu; António Ferreira; Fernando Rocha; José A. TeixeiraArtigo em Revista Científica Internacional
2012Immobilization of commercial laccase on spent grainAndreia Machado da Silva; Ana P. M. Tavares; Cristina M. R. Rocha; Raquel O. Cristóvão; José A. Teixeira; Eugénia A. MacedoArtigo em Revista Científica Internacional
2010Immobilization of Commercial Laccase on Spent Grain by Adsorption and Chemical ModificationMaria Eugénia Macedo; Andreia M. Silva; Ana P. Tavares; Raquel Cristovão; C. Rocha; José A. TeixeiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016In vitro digestion and stability assessment of beta-lactoglobulin/riboflavin nanostructuresF. Xavier Malcata; Daniel A. Madalena; amos, O.L.S.; Ricardo N. Pereira; Ana I. Bourbon; Ana C. Pinheiro; José A. Teixeira; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional
2015Influence of moderate electric fields on gelation of whey protein isolateRui M. Rodrigues; Artur J. Martins; Ramos, O.L.S.; F. Xavier Malcata; José A. Teixeira; António A. Vicente; Ricardo N. PereiraArtigo em Revista Científica Internacional
2012Interference of some aqueous two-phase system phase-forming components in protein determination by the Bradford methodSara C. Silvério; Sérgio Moreira; Adriane M. F. Milagres; Eugénia A. Macedo; José A. Teixeira; Solange I. MussattoArtigo em Revista Científica Internacional
2010Laccase Partition in UCON-Salt Aqueous Two-Phase SystemsMaria Eugénia Macedo; Sara Silvério; Oscar Rodríguez; José A. TeixeiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Laccase production by immobilized mycelia of Peniophora cinerea and Trametes versicolorSara C. Silvério; Sérgio Moreira; Adriane M. F. Milagres; Eugénia A. Macedo; José A. Teixeira; Solange I. MussattoArtigo em Revista Científica Internacional
2012Liquid-Liquid Equilibria of Polymer-Salt Aqueous Two-Phase Systems: UCON 50-HB-5100 with Potassium Citrate and (Sodium or Potassium) Formate at 23 CEstela Lladosa; Sara C. Silvério; Oscar Rodríguez; José A. Teixeira; Eugénia A. MacedoArtigo em Revista Científica Internacional
2012Lysozyme and bovine serum albumin partitioning in polyethylene glycol-phenylalanine conjugate polymer/salt aqueous two-phase systemsSara Silvério; Luísa A. Ferreira; José A. Martins; João C. Marcos; Maria Eugénia Macedo; José A. TeixeiraArtigo em Revista Científica Internacional
2009On the relative hydrophobicity of UCON-salt ATPSSara C. Silvério; Oscar Rodriguez; José A. Teixeira; Maria Eugénia MacedoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Perspectives on the biotechnological production and potential applications of lactosucrose: A reviewSara C. Silvério; Eugénia A. Macedo; José A. Teixeira; Lígia R. RodriguesArtigo em Revista Científica Internacional
2014Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating productionÓscar L. Ramos; Ricardo N. Pereira; Rui Rodrigues; José A. Teixeira; António A. Vicente; F. Xavier MalcataArtigo em Revista Científica Internacional
2016Polyethylene glycol 8000+citrate salts aqueous two-phase systems: Relative hydrophobicity of the equilibrium phasesSara C. Silvério; Jesús Gracia; José A. Teixeira; Eugénia A. MacedoArtigo em Revista Científica Internacional
2008Prediction of Protein Partitioning in Aqueous Two-Phase Systems Using a Simple ModelPedro P. Madeira; José A. Teixeira; Maria Eugénia Macedo; Larissa M. Mikheeva; Boris Y. ZaslavskyArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2016Production of whey protein-based aggregates under ohmic heatingF. Xavier Malcata; Ricardo N. Pereira; Rui M. Rodrigues; Ramos, O.L.S.; José A. Teixeira; António A. VicenteArtigo em Revista Científica Internacional