Browsing by Author Isabel Azevedo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Absorption of anthocyanins through intestinal epithelial cells - Putative involvement of GLUT2Ana Faria; Diogo Pestana; Joana Azevedo; Fatima Martel; Victor de Freitas; Isabel Azevedo; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2012Effect of in vitro digestion upon the antioxidant capacity of aqueous extracts of Agrimonia eupatoria, Rubus idaeus, Salvia sp and Satureja montanaMaria S Giao; Susana Gomes; Ana R Madureira; Ana Faria; Diogo Pestana; Conceicao Calhau; Manuela E Pintado; Isabel Azevedo; Xavier Malcata, FXArtigo em Revista Científica Internacional
2007Effect of pomegranate (Punica granatum) juice intake on hepatic oxidative stressAna Faria; Rosario Monteiro; Nuno Mateus; Isabel Azevedo; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2007High extracellular glucose levels modulate the uptake of organic cations in Caco-2 cellsAna Faria; Rosario Monteiro; Diogo Pestana; Victor De Freitas; Nuno Mateus; Isabel Azevedo; Conceicao CalhauOutras Publicações
2008Influence of anthocyanins and derivative pigments from blueberry (Vaccinium myrtillus) extracts on MPP+ intestinal uptake: A structure-activity approachAna Faria; Diogo Pestana; Rosario Monteiro; Joana Oliveira; Victor de Freitas; Isabel Azevedo; Conceicao Calhau; Nuno MateusArtigo em Revista Científica Internacional
2017-11-01Methodologies for the evaluation of local climate change mitigation actions: A reviewVítor Leal; Isabel AzevedoArtigo em Revista Científica Internacional
2007Modulation of breast cancer cell survival by aromatase inhibiting hop (Humulus lupulus L.) flavonoidsRosario Monteiro; Ana Faria; Isabel Azevedo; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2011NutriçãoConceição Calhau; Ana Faria; Elisa Keating; Fátima Martel; Isabel Azevedo; Maria João Martins; Rita Negrão; Rosário MonteiroCapítulo ou Parte de Livro
2014Relevance of a Hypersaline Sodium-Rich Naturally Sparkling Mineral Water to the Protection against Metabolic Syndrome Induction in Fructose-Fed Sprague-Dawley Rats: A Biochemical, Metabolic, and Redox ApproachCidalia Dionisio Pereira; Severo M; Joao Ricardo Araujo; Joao Tiago Guimaraes; Diogo Pestana; Alejandro Santos; Rita Ferreira; Antonio Ascensao; Jose Magalhaes; Isabel Azevedo; Rosario Monteiro; Maria Joao MartinsArtigo em Revista Científica Internacional