Browsing by Author Gonçalves, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2022Aspetos alimentares em serviços de alimentação hospitalaresVenzke, J.; Gonçalves, A.; Starsburg, V.; Rocha, AdaCapítulo ou Parte de Livro
2018How does the use of diuretics affect hydration status of older adults?Gonçalves, A.; Borges, Nuno; Moreira, Pedro; Santos, Alejandro; Afonso, Cláudia; Amaral, Teresa; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Hydration status and water sources in free-living physically active elderlyGonçalves, A.; Silva, J.; J. Carvalho; Moreira, Pedro; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Integração de cuidados nutricionais na Unidade Local de Saúde do Alto Minho a doentes com covid-19 pós alta-hospitalarPires, V.; Gonçalves, A.; Gregório, Maria João; Ferro, G.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021-09Semi-industrial development of nutritious and healthy seafood dishes from sustainable speciesOliveira, H.; Blocquel, C.; Santos, M.; Fretigny, M.; Correia, T.; Gonçalves, A.; Cabado, A.G.; López, L.B.; Raaholt, B.W.; Ferraris, F.; Iacoponi, F.; Cubadda, F.; Mantovani, A.; Vallet, E.; Vlaemynck, G.; Fernández-Arribas, J.; Eljarrat, E.; López, E.; Alda, M.L.; Panicz, R.; Sobczak, M.; Eljasik, P.; Cunha, S.; Ferreira, R.; Fernandes, J.O.; Delerue-Matos, C.; Marques, A.; Nunes, M.L.Artigo em Revista Científica Internacional
2021-07Strategies to reduce sodium levels in European seabass sausagesEstévez, A.; Camacho, C.; Correia, T.; Barbosa, V.; Marques, A.; Lourenço, H.; Serrano, C.; Sapata, M.; Duarte, M.P.; Pires, C.; Gonçalves, A.; Nunes, M.L.; Oliveira, H.Artigo em Revista Científica Internacional