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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
Author(s)
Type
2004
Alimentos funcionais: conceitos, definições, aplicações e legislação
Martins, Fátima
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Nacional
2000
Aminas Biogénicas nos alimentos
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Ferreira, Margarida
;
Fernandes, José
;
Gomes, Ana
Artigo em Revista Científica Nacional
2010
Analisys of Anthocyanins in Blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by UV-VIS and HPLC/DIODE ARRAY
Oliveira, Carla
;
Pinho, Carina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2010
Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MS
Petisca, Catarina
;
Farah, A.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Poster em Conferência Internacional
2010
Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MS
Petisca, Catarina
;
Farah, A.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011
Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boiling
Amaro, Luís
;
Almeida, L.F.
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010
Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/Beer
Amaro, Luís
;
Almeida, Isabel
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
1997
Antioxidantes sintéticos dos produtos cárneos
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Oliveira, Maria Beatriz
;
Ferreira, Margarida
Artigo em Revista Científica Nacional
2011
Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticides
Pinto, E.
;
Melo, A.
;
Aguiar, A.
;
Mansilha, C.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
1998
Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado Português
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Vicente, Susana
;
Oliveira, Maria Beatriz
;
Ferreira, Margarida
Artigo em Revista Científica Internacional
2000
Avaliação da Composição Centesimal e Valor Nutricional de Alguns Queijos Portugueses Com DOP
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
;
Escórcio, Cristina
;
Sousa, Sara
;
Peixoto, Susane
;
Cima, Ana
;
Mendes, Eulália
;
Ferreira, Margarida
Artigo em Revista Científica Nacional
2009
Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storage
Ramos, Bárbara
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006
Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a review
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Revista Científica Internacional
2010
Brewer's Saccharomyces yeast biomass: characteristics and potential applications
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
;
Vieira, E.
;
Tavarela, J.
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Brewing practices to maximise levels of catechins and other compounds with functional properties in Azorean green tea infusions: comparison with composition of canned green tea drinks
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides)
Amaro, Luís
;
Almeida, I.
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Changes of yolk biogenic amine concentrations during storage of shell hen eggs
Ramos, Bárbara
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2004
Chemical, physical, and sensorial characteristics of "Terrincho" ewe cheese: Changes during ripening and intravarietal comparison
Pinho, Olívia
;
Mendes, Eulália
;
Alves, M.
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DAD
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Mansilha, Catarina
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"
Viegas, Olga
;
Zegura, Bojana
;
Pezdric, Marko
;
Novak, Matjaz
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
;
Filipic, Metka
Artigo em Revista Científica Internacional