Browsing by Author Ferreira, Isabel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 106  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2004Alimentos funcionais: conceitos, definições, aplicações e legislaçãoMartins, Fátima; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Nacional
2000Aminas Biogénicas nos alimentosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, Margarida; Fernandes, José; Gomes, AnaArtigo em Revista Científica Nacional
2010Analisys of Anthocyanins in Blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by UV-VIS and HPLC/DIODE ARRAYOliveira, Carla; Pinho, Carina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/BeerAmaro, Luís; Almeida, Isabel; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
1997Antioxidantes sintéticos dos produtos cárneosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
1998Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado PortuguêsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Vicente, Susana; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2000Avaliação da Composição Centesimal e Valor Nutricional de Alguns Queijos Portugueses Com DOPPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Escórcio, Cristina; Sousa, Sara; Peixoto, Susane; Cima, Ana; Mendes, Eulália; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2010Brewer's Saccharomyces yeast biomass: characteristics and potential applicationsFerreira, Isabel; Pinho, Olívia; Vieira, E.; Tavarela, J.Artigo em Revista Científica Internacional
2009Brewing practices to maximise levels of catechins and othercompounds with functional properties in Azorean green teainfusions: comparison with composition of canned greentea drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Changes of yolk biogenic amine concentrations during storage of shell hen eggsRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2004Chemical, physical, and sensorial characteristics of "Terrincho" ewe cheese: Changes during ripening and intravarietal comparisonPinho, Olívia; Mendes, Eulália; Alves, M.; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DADMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Corrigendum to "Protective effects of xanthohumol against the genotoxicity of heterocyclic aromatic amines MeIQx and PhIP in bacteria and in human hepatoma (HepG2) cells (vol 50, pg 949, 2012)"Viegas, Olga; Zegura, Bojana; Pezdric, Marko; Novak, Matjaz; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Filipic, MetkaArtigo em Revista Científica Internacional