Browsing by Author Ferreira, Isabel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 96  next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2004Alimentos funcionais: conceitos, definições, aplicações e legislaçãoMartins, Fátima; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Nacional
2000Aminas Biogénicas nos alimentosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Ferreira, Margarida; Fernandes, José; Gomes, AnaArtigo em Revista Científica Nacional
2010Analisys of Anthocyanins in Blueberries (Vaccinium corymbosum L.) by UV-VIS and HPLC/DIODE ARRAYOliveira, Carla; Pinho, Carina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Analysis of volatile compounds of Espresso coffee and powdered samples by HE-SPME-GC/MSPetisca, Catarina; Farah, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelPoster em Conferência Internacional
2011Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boilingAmaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/BeerAmaro, Luís; Almeida, Isabel; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
1997Antioxidantes sintéticos dos produtos cárneosPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Nacional
2011Aplication of Chemometric Methods to assess the impact of intensive horticulture practices on groundwater content of nitrates, sodium, potassium and pesticidesPinto, E.; Melo, A.; Aguiar, A.; Mansilha, C.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
1998Apreciação da Qualidade dos Patés de Fígado no Mercado PortuguêsPinho, Olívia; Ferreira, Isabel; Vicente, Susana; Oliveira, Maria Beatriz; Ferreira, MargaridaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Biogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storageRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Biogenic Amines in Portuguese Traditional Foods and Wines: a reviewFerreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2010Brewer's Saccharomyces yeast biomass: characteristics and potential applicationsFerreira, Isabel; Pinho, Olívia; Vieira, E.; Tavarela, J.Artigo em Revista Científica Internacional
2009Brewing practices to maximise levels of catechins and othercompounds with functional properties in Azorean green teainfusions: comparison with composition of canned greentea drinksPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos do espinafre da nova-zelândia (tetragonia tetragonioides). : Trabalho de investigação : Characterization of the antiradical efficiency and phenolic compounds in new zealand spinach (tetragonia tetragonioides).Amaro, Luís Filipe Cordeiro Gouveia MoraisTrabalho Académico
2009Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides)Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Changes of yolk biogenic amine concentrations during storage of shell hen eggsRamos, Bárbara; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2004Chemical, physical, and sensorial characteristics of "Terrincho" ewe cheese: Changes during ripening and intravarietal comparisonPinho, Olívia; Mendes, Eulália; Alves, M.; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Comparison of different SPME fibber coating for extraction of pesticides in lettuce by HPLC/DADMelo, Armindo; Pinho, Olívia; Mansilha, Catarina; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compoundsAmaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional