Browsing by Author Ferreira, I.M.P.L.V.O.

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2014Addition of spent yeast extract on the production of cooked ham- Compositional and Sensory evaluationAlves, A.; Viegas, Olga; Pancrazio, G.; Lemos, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Assessment of constructed wetlands' potential for the removal of cyanobacteria and microcystins (MC-LR)Bavithra, G.; Azevedo, J.; Oliveira, F.; Morais, J.; Pinto, E.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Vasconcelos, V.; Campos, A.; Almeida, C.M.R.Artigo em Revista Científica Internacional
2015Evolution of phenolic and anthocyanins in port wineQueiroz, M.; Viegas, Olga; Melo, A.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Exposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foodsPinto, E.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodologyPetisca, Catarina; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction TemperaturePérez-Palacios, M.T.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foodsNovo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Influence of Cultivar and Storage Conditions in Anthocyanin Content and Radical-Scavenging Activity of Strawberry JamsAmaro, L.F.; Soares, M.T.; Pinho, C.; Almeida, I.F.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Inhibitory effect of beer marinades on formation of heterocyclic amines (HAs) in chargrilled pork loinMoreira, Patrícia; Viegas, Olga; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Integrated process for extraction of proteins and arabinoxylans from brewer´s spent grain / Processo integrado de extracção de proteínas e arabinoxilanas da dreche cervejeiraSilva, M.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Rocha, M.A.; Vieira, Elsa; Saraiva, J.; Pinho, OlíviaPatente
2014Quantification of sugars in Specialty malts by HPLC-IRAlmeida, C.; Viegas, Olga; Meireles, S.; Brandão, T.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional