Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2014 | Addition of spent yeast extract on the production of cooked ham-
Compositional and Sensory evaluation | Alves, A.; Viegas, Olga; Pancrazio, G.; Lemos, A.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Assessment of constructed wetlands' potential for the removal of cyanobacteria and microcystins (MC-LR) | Bavithra, G.; Azevedo, J.; Oliveira, F.; Morais, J.; Pinto, E.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Vasconcelos, V.; Campos, A.; Almeida, C.M.R. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2015 | Evolution of phenolic and anthocyanins in port wine | Queiroz, M.; Viegas, Olga; Melo, A.; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2012 | Exposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foods | Pinto, E.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2012 | Furanic compounds in espresso coffee capsules: validation of a HSSPME GC-MS methodology | Petisca, Catarina; Martins, Z.E.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2012 | Headspace solid-phase Microextraction of Volatile and furanic Compounds in Coated Fish Sticks: Effect of the Extraction Temperature | Pérez-Palacios, M.T.; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2012 | Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foods | Novo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2012 | Influence of Cultivar and Storage Conditions in Anthocyanin Content and Radical-Scavenging Activity of Strawberry Jams | Amaro, L.F.; Soares, M.T.; Pinho, C.; Almeida, I.F.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2014 | Inhibitory effect of beer marinades on formation of heterocyclic
amines (HAs) in chargrilled pork loin | Moreira, Patrícia; Viegas, Olga; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2012 | Integrated process for extraction of proteins and arabinoxylans from brewer´s spent grain / Processo integrado de extracção de proteínas e arabinoxilanas da dreche cervejeira | Silva, M.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.; Rocha, M.A.; Vieira, Elsa; Saraiva, J.; Pinho, Olívia | Patente |
2014 | Quantification of sugars in Specialty malts by HPLC-IR | Almeida, C.; Viegas, Olga; Meireles, S.; Brandão, T.; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |