Browsing by Author Fernandes, I.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2018 | 3. Alimentos fornecedores de proteínas no cabaz de alimentos do POAPMC: valor nutricional, conservação e utilização | Bernardino, F.; Sousa, S.M.; Fernandes, I.; Gregório, Maria João; Graça, Pedro | Livro |
2019 | Inhibitory effect of vinegar on PAHs formation in charcoal grilled pork loin | Cordeiro, T.; Viegas, Olga; Silva, M.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.; Fernandes, I.; Mateus, N.; Calhau, C. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2018 | Receitas com enlatados: Alimentação Saudável à Base de Conservas de Pescado "Made in Portugal" | Sousa, S.M.; Gregório, Maria João; Bernardino, F.; Fernandes, I.; Anjo, C.; Martins, S.; Bica, M.; Bandarra, N.; Carvalho, T.; Graça, Pedro | Livro |