Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2018 | Application of the Food Choice Questionnaire across cultures: Systematic review of cross-cultural and single country studies | Cunha, LM; Cabral, D; Moura, AP; Almeida, Maria Daniel Vaz de | Artigo em Revista Científica Internacional |
2015 | Atividade antioxidante de diferentes infusões de plantas | A.S.G. Costa; M. A. Nunes; N. Baptista; Cunha, LM; Rita C. Alves; M B P P Oliveira | Artigo em Revista Científica Nacional |
2019 | Comunicação dos perigos alimentares pela imprensa escrita: um estudo de caso para o milénio (2000-2017) | Cunha, LM; Azevedo, R; Mil-Homens, AS; Pinto de Moura, A | Artigo em Revista Científica Nacional |
2016-09 | Determinação do teor em compostos bioativos, cor e teor de água ao longo do processamento mínimo de couve-galega | A. C. Ferreira; J. Santos; Beatriz B P P Oliveira; Cunha, LM; S C Fonseca | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2020 | Evaluation of determinants of food waste in family households in the greater porto area based on self- reported consumption practices | Portugal, T; Freitas, S; Cunha, LM; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2012 | Exploratory Approach to Small Food Service Operator's Perspectives Regarding Traditional Food Markets | Sampaio, J; Cunha, LM; Moura, AP; Rocha, A | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2020 | Factors influencing food waste during lunch of fourth-grade school children | Martins, ML; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Factors influencing food waste during lunch of fourth-grade school children | Liz, Martins, M; Rodrigues, SSP; Cunha, LM; Rocha, A | Artigo em Revista Científica Internacional |
2019 | Food choice and food consumption frequency of Cape Verde inhabitants | Cabral, D; Cunha, LM; Almeida, Maria Daniel Vaz de | Artigo em Revista Científica Internacional |
2017 | Food Choice Questionnaire in an African country - Application and validation in Cape Verde | Cabral, D; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Cunha, LM | Artigo em Revista Científica Internacional |
2010 | Fresh Produce Valuation in Portuguese Traditional Food Markets: Consumer Perspectives | Sampaio, J; Cunha, LM; Moura, AP; Rocha, A | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2013 | Influence of overall meal sensory characteristics on school lunch acceptance | Martins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2004-03-31 | Marketing Agro-Alimentar - programa, conteúdos e métodos de ensino. | Cunha, LM | Trabalho Académico |
2013 | Overall plate waste determinations at primary schools' canteens: a comparison of two methods | Martins, Margarida; Cunha, LM; Rodrigues, Sara; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2021 | School lunch nutritional adequacy: What is served, consumed and wasted | Liz Martins, M; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2015 | Strategies to reduce plate waste in primary schools: experimental evaluation | Liz Martins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2015 | Valorization of grape pomace: Extraction of bioactive phenolics with antioxidant properties | Tournour, HH; Segundo, MA; Magalhaes, LM; Barreiros, L; Queiroz, J; Cunha, LM | Artigo em Revista Científica Internacional |