Browsing by Author Costa, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Antioxidant capacity and related parameters of commercial fruit smoothiesNunes, M.; Costa, A.; Alves, R.C.; Rocha, Ada; Oliveira, M.B.P.P.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013-07-11Base de dados geográfica dos meios de apoio à proteção civil e planeamento municipal de emergênciaTeixeira, M.; Bateira, Carlos; Martins, L.; Santos, M.; Matos, Fátima do Rosário Magalhães; Costa, A.; Moreira, S.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Case study on updating numerical models of masonry arch bridgesCunha, A.; Costa, C.; António Arêde; Costa, A.; Caetano, E.Livro de Atas de Conferência Internacional
2019Choose university canteen or not: a question of qualityLima, J.P.; Costa, A.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014Food Portion SizesGoios, A.; Amaral, Teresa; Afonso, Cláudia; Oliveira, A.; Costa, A.; Nogueira, J.; Rodrigues, L.; Liz Martins, MargaridaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Impacto de intervenção multidisciplinar de educação terapêutica na diabetes tipo 1Neves, J.C.; Oliveira, A.; Pereira, M.; Redondo, M.C.; Costa, A.; Arteiro, Cristina; Correia, Flora; Carvalho, D.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Impacto psicossocial de uma intervenção multidisciplinar de educação terapêutica na diabetes num hospital centralPereira, M.; Oliveira, A.; Neves, J.S.; Antunes, F.; Redondo, M.C.; Costa, A.; Arteiro, Cristina; Correia, Flora; Carvalho, D.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Influence of processing in food bioactive compoundsCosta, A.; Sousa, A.; Oliveira, B.; Oliveira, C.; Nunes, E.; Ferreira, Isabel; Almeida, I.; Pinho, Olívia; Alves, R.; Casal, S.; Visnevschi-Necrasova, T.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Job satisfaction in a food service chain of restaurantsSilva, J.S.C.; Graça, Pedro; Costa, A.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014O espaço é uma perda de tempo - ensaios sobre a vertigem da velocidade rodoviária em PortugalCosta, A.; Pacheco, Elsa; Soares, LauraArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014O uso inteligente do território para a mobilidade na romanizaçãoCosta, A.; Pacheco, Elsa; Soares, Laura; Tavares, L.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2020Opuntia ficus-indica - red variety: comparative analysis between cladodes and fruitEspírito-Santo, L.; Gomes, A.; Nunes, M.; Costa, A.; Rocha, Ada; Oliveira, B.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013-07-11Sinistralidade e perigosidade rodoviária nos concelhos de Santo Tirso e TrofaMatos, Fátima do Rosário Magalhães; Martins, L.; Santos, M.; Bateira, Carlos; Teixeira, M.; Moreira, S.; Costa, A.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2015Smoothies comerciais. Estabilidade dos compostos antioxidantesNunes, M.A.; Costa, A.; Barreira, J.; Vinha, A.; Alves, R.C.; Rocha, Ada; Oliveira, M.B.P.P.Artigo em Revista Científica Nacional
2019Sucesso de uma intervenção multidisciplinar de educação terapêutica na diabetes tipo 2Oliveira, A.; Neves, J.S.; Pereira, M.; Redondo, M.C.; Costa, A.; Arteiro, Cristina; Correia, Flora; Carvalho, D.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014Time and regional perspectives of food insecurity during the economic crisis in Portugal, 2011-2013Gregório, Maria João; Graça, Pedro; Costa, A.; Nogueira, P.J.Artigo em Revista Científica Internacional
2013Vitamin E profile of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, F.; Alves, R.; Costa, A.; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional