Browsing by Author Casal, S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2022Bisphenol a and cardiometabolic risk in adolescents: data from the generation XXl cohort (portugal)Magalhães, V.; Severo, M.; Costa, S.; Correia, C.; Carvalho, C.; Torres, Duarte; Casal, S.; Cunha, C.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Caracterização nutricional da farinha do fruto Strychnous madagascariensis: comparação das farinhas produzidas na comunidade vs laboratórioChemane, S.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Caracterização química do óleo de palma de São Tomé e PríncipeAntónia dos Santos Neto; Nuno Rodrigues; Elsa Ramalhosa; Casal, S.; José Alberto PereiraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2019Characterization of the oil extracted from the strychnous madagascariensis fruitChemana, S.; Casal, S.; Pinho, T.; Khan, M.; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014Composição da semente e caracterização do óleo de semente de maracujá, Passiflora edulis Sims edulis, provenientes de PortugalAlves, A.; Lopes-da-Silva, M. F.; Casal, S.; Pereira, J. A.Artigo em Revista Científica Nacional
2009Contribución a la IGP (Indicación Geográfica Protegida) del producto tradicional Capón de Freamunde: caracterización sensorial y perfil lipídicoVale, A.P.; Afonso, I.F.; Casal, S.; Oliveira, M.B.P.P.; Brito, N.V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Efeito da desidratação osmótica nas propriedades físico-químicas de castanha fatiadaDelgado, T.; Paim, B; Pereira, J. A.; Casal, S.; Ramalhosa, EArtigo em Revista Científica Nacional
2013Effect of deep-fat fried and oven baked in battered/breaded food productsViegas, Olga; Casal, S.; Rocha, C.; Gonçalves, M.; Pinho, Olívia; Alexandre, V.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Estrutura bioquímica e metabolismo das diferentes gordurasCasal, S.Artigo em Revista Científica Nacional
2011Influence of processing in food bioactive compoundsCosta, A.; Sousa, A.; Oliveira, B.; Oliveira, C.; Nunes, E.; Ferreira, Isabel; Almeida, I.; Pinho, Olívia; Alves, R.; Casal, S.; Visnevschi-Necrasova, T.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Nutritional Value of Strychnousmadagascariensis Fruit and FlourChemane, S.; Mendes, E.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Produtos do olival: em busca de inovar a tradiçãoPereira, JA; Casal, S.Publicação Didática
2018The street food trade in Dushanbe, Tajikistan: nutritional value of homemade and industrial foodAlbuquerque, G.; Gelormini, M.; Morais, I.; Damasceno, A.; Casal, S.; Pinho, Olívia; Jewell, J.; Breda, J.; Moreira, Pedro; Lunet, N.; Padrão, PatríciaResumo de Comunicação em Conferência Internacional