Browsing by Author Berta Nogueiro Estevinho

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017A Key for the Future of the Flavors in Food Industry: Nanoencapsulation and MicroencapsulationBerta Nogueiro Estevinho; Fernando RochaCapítulo ou Parte de Livro
2018Application of Biopolymers in Microencapsulation Processes (Chapter 7)Berta Nogueiro Estevinho; Fernando RochaCapítulo ou Parte de Livro
2016Application of microencapsulated essential oils in cosmetic and personal health care products - a reviewAna Carvalho; Berta Nogueiro Estevinho; Lúcia Silveira SantosArtigo em Revista Científica Internacional
2015Encapsulation Of Rosmarinic Acid Into Chitosan and Modified Chitosan Microparticles for Topical DeliveryFrancisca Casanova; Berta Nogueiro Estevinho; Lúcia Silveira SantosPoster em Conferência Internacional
2016Microencapsulation in Food Biotechnology by a Spray Drying ProcessBerta Nogueiro Estevinho; Fernando RochaCapítulo ou Parte de Livro
2017Microencapsulation of a Natural Antioxidant from Coffee - Chlorogenic Acid (3-Caffeoylquinic Acid)Bruna Gonçalves; M. Moeenfard; Fernando Rocha; Arminda Alves; Berta Nogueiro Estevinho; Lúcia SantosArtigo em Revista Científica Internacional
2018Microencapsulation of citronella oil with carboxymethylated tamarind gumKeonakhone Khounvilay; Berta Nogueiro Estevinho; Fernando Alberto Rocha; José Maria Oliveira; António Vicente; Wancheng SittikijyothinArtigo em Revista Científica Internacional
2013Microencapsulation with chitosan by spray drying for industry applications - A reviewBerta Nogueiro Estevinho; Fernando Rocha; Lúcia Santos; Arminda AlvesArtigo em Revista Científica Internacional
2018New Trends in the Microencapsulation of Functional Fatty Acid-Rich Oils Using Transglutaminase Catalyzed CrosslinkingGharibzahedi, SMT; George, S; Greiner, R; Berta Nogueiro Estevinho; Frutos Fernandez, MJF; McClements, DJ; Roohinejad, SOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2015Studies of Microencapsulation and Controlled Release of Chlorogenic Acid A Natural AntioxidantBruna Gonçalves; Marzieh Moeenfard; Fernando Alberto Rocha; Arminda Alves; Berta Nogueiro Estevinho; Lúcia Silveira SantosResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Study of different encapsulating agents for the microencapsulation of vitamin b12Ioana Cârlan; Berta Nogueiro Estevinho; Fernando RochaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Uncertainty in the Determination of Glucose and Sucrose in Solutions with Chitosan by Enzymatic MethodsBerta Nogueiro Estevinho; Amélia Ferraz; Lúcia Silveira Santos; Fernando Rocha; Arminda AlvesArtigo em Revista Científica Internacional
2009Uncertainty in the determination of glucose in aqueous solutions by high-performance liquid chromatography with evaporative light scattering detectionBerta Nogueiro Estevinho; Amélia Ferraz; Fernando Rocha; Lúcia Santos; Arminda AlvesArtigo em Revista Científica Internacional