Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Beatriz B P P Oliveira
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 53
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2016
13º Encontro de Química dos Alimentos. Disponibilidade, valorização e inovação: uma abordagem multidimensional dos alimentos Livro de resumos
Beatriz B P P Oliveira
Livro
2018
25 years of European Union (EU) quality schemes for agricultural products and foodstuffs across EU Member States
Albuquerque, TG
;
Beatriz B P P Oliveira
;
Costa, HS
Outra Publicação em Revista Científica Internacional
2017
4-Hydroxynonenal: A Parameter of Quality and Safety of Vegetable Oils
T. G. Albuquerque
;
Beatriz B P P Oliveira
;
M. A. Silva
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Internacional
2015
Acrylamide in Coffee: Influence of Processing
C. Soares
;
R. C. Alves
;
Beatriz B P P Oliveira
Capítulo ou Parte de Livro
2017
Aditivos e contaminantes da cadeia alimentar: enquadramento legal, progressos relevantes e riscos emergentes
M. A. Coimbra
;
Beatriz B P P Oliveira
;
F. Poças
;
A. Teixeira
;
I. Delgadillo
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Advances in authenticity testing for meat speciation
J. Amaral
;
L. Meira
;
Beatriz B P P Oliveira
;
I, Mafra
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Alergénios dos frutos de casca rija
J. Costa
;
C. Villa
;
Beatriz B P P Oliveira
;
I. Mafra
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Avelã: composição química e efeitos benéficos associados ao seu consumo
J. S. Amaral
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Bioactive Compounds of Hazelnuts as Health Promoters
J. S. Amaral
;
Beatriz B P P Oliveira
Capítulo ou Parte de Livro
2016
Bioactive Compounds of Tomatoes as Health Promoters
J. Pinela
;
Beatriz B P P Oliveira
;
i.C.F.R. Ferreira
Capítulo ou Parte de Livro
2017
Bolacha Maria ou de água e sal: análise nutricional comparativa.
Albuquerque T.G.
;
Silva M.A.
;
Beatriz B P P Oliveira
;
Costa H.S.
Artigo em Revista Científica Nacional
2016-09
Botanical authentication of honey by DNA barcoding application to lavender honey
S. Soares
;
L. Grazina
;
J. Costa
;
J. Amaral
;
Beatriz B P P Oliveira
;
I. Mafra
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Capacidade antioxidante de um suplemento Ayurvédico, Triphala, e dos seus constituintes (Antioxidant characterization of an ayurvedic supplement: triphala and its plant componentes)
J. Capelo
;
, J. Santos
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Caracterização da capacidade antioxidante de sete variedades de baby kiwis
J. Santos
;
K. Santos
;
J. A. Barge
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016-09
Caracterização nutricional e atividade antioxidante de borututu (Cochlospermum angolensis Welw.) fresco e liofilizado
A.S.G. Costa
;
A. F. Vinha
;
Rita C. Alves
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2017
Castanea sativa Bur: An undervalued by-product but a promising cosmetic ingredient
D. Pinto
;
N. Braga
;
F. Rodrigues
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Revista Científica Internacional
2011
Chemical Characterization of "Alcaparras" Stoned Table Olives from Northeast Portugal
Anabela Sousa
;
Susana Casal
;
Albino Bento
;
Ricardo Malheiro
;
Beatriz B P P Oliveira
;
Jose Alberto Pereira
Artigo em Revista Científica Internacional
2019
Chemical characterization of Angolan vegetable species used traditionally in the treatment of schistosomiasis
Beatriz B P P Oliveira
;
D.J. da Costa
;
A. Leitão
;
, M.C. Anholeti
;
M.A. Nunes
;
W.C. Santos
;
T.B. Machado
Livro de Atas de Conferência Internacional
2015-09
Citotoxicity evaluation of a new ingredient with cosmetic proposals incorporated into a hand cream
F. Rodrigues
;
B. sarmento
;
Maria Helena Amaral
;
Beatriz B P P Oliveira
Poster em Conferência Internacional
2016-09
Coleostephus myconis, a portuguese ruderal species with food purposes; fatty acids and tocopherols profile
S. M. F. Bessada
;
J.C.M. Barreira
;
J. Santos
;
F. B. Pimentel
;
M. A. Nunes
;
Beatriz B P P Oliveira
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional