Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2011 | Antioxidant activity and total phenolic compounds of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides): changes during boiling | Amaro, Luís; Almeida, L.F.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2010 | Antioxidant activity of Marinades Containing Aromatic Herbs and Spices in Wine/Beer | Amaro, Luís; Almeida, Isabel; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | Avaliação do teor de sódio em refeições pré-confeccionadas | Lima, Sérgio; Costa, C.; Mina, I.; Amaro, Luís; Pereira, M.; Reis, M.; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Caracterização da eficiência anti-radicalar e do teor em compostos fenólicos totais do espinafre da Nova Zelândia (Tetragonia Tetragonioides) | Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2011 | Creation of a condiment for seasoning meat before cooking to minimize the formation of carcinogenic compounds | Amaro, Luís; Viegas, Olga; Mariano, I.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2012 | Determination of the sodium content in vegetable soups served atpublic institutions' canteens to different age groups | Gonçalves, C.; Silva, G.; Camelo, Sandra; Amaro, Luís; Teixeira, Vitor; Padrão, Patricia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2010 | Development and validation of a HPLC/UV methodology for nitrateand nitrite quantification in vegetables | Pinto, E.; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2010 | Effect of blueberry thermal processing onanthocyanins/anthocyanidins and antioxidant activity | Oliveira, Carla; Amaro, Luís; Almeida, I.; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2010 | Effects of Blueberry Cooking on Radical Scavenging Activity and Anthocyanins and Anthocyanidins Degradation | Oliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Poster em Conferência Internacional |
2010 | Effects of Blueberry cooking on radical Scavenging activity and Anthocyanins and anthocyanidins degradation | Oliveira, Carla; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UV | Pinto, Edgar; Petisca, Catarina; Amaro, Luís; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2011 | Salt content of soups served in school canteens from Porto andAlfândega da Fé | Camelo, S.; Amaro, Luís; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2011 | Study of an antioxidant-rich blend marinade to minimize de formation of heterocyclic amines | Viegas, Olga; Amaro, Luís; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2010 | The effect of temperature on total phenolics and antioxidant activity of New Zealand spinach (Tetragonia tetragonioides) | Amaro, Luís; Almeida, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |