Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2009 | Association of perceived environmental characteristics and participation in organized and non-organized physical activities of adolescents | Mota, J.; Almeida, M.; Santos, R.; Ribeiro, J. C.; Santos, M. P. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Emergence of mcr-1 among diverse MDR Escherichia coli in gulls from a coastal city uncovers potentially underestimated transmission routes | Almeida, M.; Antunes, Patrícia; Pereira, S.; Silva, J.F.; Ribeiro, S.; Perovic, S.; Novais, A.; Costa, P.; Peixe, L. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2013 | Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patients | Pimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, Bruno | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2021 | Impact of organic and inorganic copper feed formulations in the selection of copper tolerant and multidrug resistant E. faecium from poultry farms and meat available to consumers | Rebelo, A.; Duarte, B.; Baptista, C.; Almeida, M.; Monteiro, E.; Pereira, B.; Ribeiro, S.; Freitas, A.R.; Luisa Peixe; Antunes, Patrícia; Novais, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2015 | Intracellular signaling mechanisms of the melanocortin receptors: current state of the art | Rodrigues, A.; Almeida, M.; Gouveia, Alexandra | Artigo em Revista Científica Internacional |
2013 | Macronutrient composition of cooked dishes for patients with Phenylketonuria | Pimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, Bruno | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2014 | Melanocortin´s role in the adipocyte lipid metabolism | Rodrigues, A.; Almeida, M.; Gouveia, Alexandra | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2021 | Organic and inorganic copper feed formulations have a similar impact in the selection of copper tolerant and multidrug resistant Enterococcus faecium from poultry farms and meat available to consumers | Baptista, C.; Rebelo, A.; Duarte, B.; Almeida, M.; Monteiro, E.; Pereira, B.; Ribeiro, S.; Freitas, A.R.; Peixe, L.; Antunes, Patrícia; Novais, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2011 | Overweight and obesity in phenylketonuric patients from the north of Portugal | Rocha, Júlio César; Almeida, M.; Soares, G.; Guimarães, João; Spronsen, F.J. Van; Borges, Nuno | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2020-04 | Thermochromic Paints on External Surfaces: Impact Assessment for a Residential Building through Thermal and Energy Simulation | Granadeiro, V.; Almeida, M.; Souto, T.; Vítor Leal; Machado, J.; Adélio Mendes | Artigo em Revista Científica Internacional |
2013 | Vitamin E profile of cooked dishes for patients with Phenylketonuria | Pimentel, F.; Alves, R.; Costa, A.; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |