Browsing by Author Afonso C.

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2017Chiral derivatives of xanthones: Investigation of the effect of enantioselectivity on inhibition of cyclooxygenases (COX-1 and COX-2) and binding interaction with human serum albuminFernandes C.; Palmeira A.; Ramos I.I.; Carneiro C.; Afonso C.; Tiritan M.E.; Cidade H.; Pinto P.C.A.G.; Saraiva M.L.M.F.S.; Reis S.; Pinto M.M.M.Artigo em Revista Científica Internacional
2018Chiral drug analysis in forensic chemistry: An overviewRibeiro C.; Santos C.; Gonçalves V.; Ramos A.; Afonso C.; Tiritan M.E.Artigo em Revista Científica Internacional
2017Fatty acid profiles of the main lipid classes of green seaweeds from fish pond aquacultureCardoso C.; Ripol A.; Afonso C.; Freire M.; Varela J.; Quental-Ferreira H.; Pousão-Ferreira P.; Bandarra N.Artigo em Revista Científica Internacional
2018Lipid reducing activity and toxicity profiles of a library of polyphenol derivativesUrbatzka R.; Freitas S.; Palmeira A.; Almeida T.; Moreira J.; Azevedo C.; Afonso C.; Correia-da-Silva M.; Sousa E.; Pinto M.; Vasconcelos V.Artigo em Revista Científica Internacional
2018Lipophilicity assessement in drug discovery: Experimental and theoretical methods applied to xanthone derivativesSantos Á.; Soares J.X.; Cravo S.; Tiritan M.E.; Reis S.; Afonso C.; Fernandes C.; Pinto M.M.M.Artigo em Revista Científica Internacional
2017Microalgae as feed ingredients for livestock production and meat quality: A reviewMadeira M.S.; Cardoso C.; Lopes P.A.; Coelho D.; Afonso C.; Bandarra N.M.; Prates J.A.M.Artigo em Revista Científica Internacional
2021Quantitative risk-benefit assessment of Portuguese fish and other seafood species consumption scenariosCarvalho C.; Correia D.; Severo M.; Afonso C.; Bandarra N.M.; Gonçalves S.; Lourenço H.M.; Dias M.G.; Oliveira L.; Nabais P.; Carmona P.; Monteiro S.; Borges M.; Lopes C.; Torres, DuarteArtigo em Revista Científica Internacional
2017The impact of alternative dietary lipids on the in vitro bioaccessibility of sole fillets for human consumptionAfonso C.; Cardoso C.; Freire M.; Silva I.E.; Linares F.; Villanueva J.L.R.; Valente L.M.P.; Bandarra N.M.Artigo em Revista Científica Internacional