Browsing by Author Afonso C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017Chiral derivatives of xanthones: Investigation of the effect of enantioselectivity on inhibition of cyclooxygenases (COX-1 and COX-2) and binding interaction with human serum albuminFernandes C.; Palmeira A.; Ramos I.I.; Carneiro C.; Afonso C.; Tiritan M.E.; Cidade H.; Pinto P.C.A.G.; Saraiva M.L.M.F.S.; Reis S.; Pinto M.M.M.Artigo em Revista Científica Internacional
2018Chiral drug analysis in forensic chemistry: An overviewRibeiro C.; Santos C.; Gonçalves V.; Ramos A.; Afonso C.; Tiritan M.E.Artigo em Revista Científica Internacional
2017Fatty acid profiles of the main lipid classes of green seaweeds from fish pond aquacultureCardoso C.; Ripol A.; Afonso C.; Freire M.; Varela J.; Quental-Ferreira H.; Pousão-Ferreira P.; Bandarra N.Artigo em Revista Científica Internacional
2018Lipid reducing activity and toxicity profiles of a library of polyphenol derivativesUrbatzka R.; Freitas S.; Palmeira A.; Almeida T.; Moreira J.; Azevedo C.; Afonso C.; Correia-da-Silva M.; Sousa E.; Pinto M.; Vasconcelos V.Artigo em Revista Científica Internacional
2018Lipophilicity assessement in drug discovery: Experimental and theoretical methods applied to xanthone derivativesSantos Á.; Soares J.X.; Cravo S.; Tiritan M.E.; Reis S.; Afonso C.; Fernandes C.; Pinto M.M.M.Artigo em Revista Científica Internacional
2017Microalgae as feed ingredients for livestock production and meat quality: A reviewMadeira M.S.; Cardoso C.; Lopes P.A.; Coelho D.; Afonso C.; Bandarra N.M.; Prates J.A.M.Artigo em Revista Científica Internacional
2017The impact of alternative dietary lipids on the in vitro bioaccessibility of sole fillets for human consumptionAfonso C.; Cardoso C.; Freire M.; Silva I.E.; Linares F.; Villanueva J.L.R.; Valente L.M.P.; Bandarra N.M.Artigo em Revista Científica Internacional