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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
Author(s)
Type
2011
Novel methods for food-safety evaluation
Melo, A.
;
Oliveira, B.
;
Petisca, Catarina
;
Soares, C.
;
Mendes, E.
;
Pinto, E.
;
Ferreira, Isabel
;
Fernandes, J.
;
Faria, M.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Cunha, S.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022
Nutritional Characterization of Strychnos madagascariensis Fruit Flour Produced by Mozambican Communities and Evaluation of Its Contribution to Nutrient Adequacy
Chemane, SSI
;
Ribeiro, M
;
Pinto, E
;
Pinho, SCM
;
Martins, ZS
;
Agostinho Almeida
;
Ferreira, IMPLVO
;
Khan, M
;
Pinho, Olívia
;
Susana Casal
;
Viegas, Olga
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Nutritional value bioactive compounds and antioxidant activity characterization of strychnous madagascariensis fruits from Mozambique
Chemane, Sandra.S.
;
Real, Catarina.Vila.
;
Casal, Susana
;
Khan, Maida
;
Gomes, Ana.M.P
;
Pinho, Olívia
;
Viegas, Olga
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019
Nutritional Value of Strychnousmadagascariensis Fruit and Flour
Chemane, S.
;
Mendes, E.
;
Casal, S.
;
Khan, M.
;
Pinho, Olívia
;
Viegas, Olga
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foods
Viegas, Olga
;
Pinto, E.
;
Novo, P.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011
Optimization of SPE extraction of polycyclic aromatic hydrocarbon in barbequed muscle foods
Viegas, Olga
;
Novo, P.
;
Mariano, I.
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2018
Parameters affecting 5-hydroxymethylfurfural exposure from beer
Viegas, Olga
;
Prucha, M
;
Gokmen, V
;
Ferreira, IMPLVO
Artigo em Revista Científica Internacional
2013
POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEAT
Viegas, Olga
;
Pimentel, Iria
;
Pancrazio, Gaston
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013
Polycyclic aromatic hydrocarbons formation in different types of charcoal grilled meat
Viegas, Olga
;
Pancrazio, Gastón
;
Prucha, Mafalda
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Poster em Conferência Internacional
2007
Potency of AT(1) receptor antagonists to block angiotensin II-evoked increase in cGMP in a mouse neuroblastoma cell line.
Pinheiro, H.
;
Moura, D.
;
Viegas, Olga
;
Calhau, Conceição
;
Guimarães, S.
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Protective effect of avocado byproducts extracts in grilled beef burgers against lipid and protein oxidation
Mayol, Igor.T.
;
Sobral, M.Madelena.
;
Viegas, Olga
;
Enos, J.Alarcón.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel.MPLVO
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Protective mechanism of xanthohumol against genotoxicity of heat generated compounds PhiP and MelQx in HepG2 cells
Moura, Cristina
;
Prucha, Mafalda
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrasco
Pinto, Edgar
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatography
Moreira, Patricia
;
Henriques, Rita
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Henriques, Clarisse
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecued meat by HPLC/Fluorescence
Mariano, I.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016
Quantification of sugars from malt by liquid chromatography and refractive index detection
Viegas, Olga
;
Almeida, Clarisse
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014
Quantification of sugars in Specialty malts by HPLC-IR
Almeida, C.
;
Viegas, Olga
;
Meireles, S.
;
Brandão, T.
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-fried meat by red wine and pilson beer
Petisca, Catarina
;
Melo, Armindo
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Screening of hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beer
Prucha, M.
;
Dias, K.
;
Ferreira, A.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019
Selective cytotoxicity of delphinidin and cyanidin 3-0 glucosides towards triple negative breast Cancer
Ribeiro, Mafalda
;
Viegas, Olga
;
Faria, Miguel.A.
;
Vojtek, Martin
;
Monteiro, Salomé.G.
;
Diniz, Carmen
;
Ferreira, Isabela.MPLVO.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional