Browsing by Author Viegas, Olga

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 44 to 63 of 67 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Nutritional Characterization of Strychnos madagascariensis Fruit Flour Produced by Mozambican Communities and Evaluation of Its Contribution to Nutrient AdequacyChemane, SSI; Ribeiro, M; Pinto, E; Pinho, SCM; Martins, ZS; Agostinho Almeida; Ferreira, IMPLVO; Khan, M; Pinho, Olívia; Susana Casal; Viegas, OlgaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Nutritional value bioactive compounds and antioxidant activity characterization of strychnous madagascariensis fruits from MozambiqueChemane, Sandra.S.; Real, Catarina.Vila.; Casal, Susana; Khan, Maida; Gomes, Ana.M.P; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Nutritional Value of Strychnousmadagascariensis Fruit and FlourChemane, S.; Mendes, E.; Casal, S.; Khan, M.; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction and chromatographic conditions for polycyclic aromatic hydrocarbons in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Pinto, E.; Novo, P.; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Optimization of SPE extraction of polycyclic aromatic hydrocarbon in barbequed muscle foodsViegas, Olga; Novo, P.; Mariano, I.; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2018Parameters affecting 5-hydroxymethylfurfural exposure from beerViegas, Olga; Prucha, M; Gokmen, V; Ferreira, IMPLVOArtigo em Revista Científica Internacional
2013POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS FORMATION IN DIFFERENT TYPES OF CHARCOAL GRILLED MEATViegas, Olga; Pimentel, Iria; Pancrazio, Gaston; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2013Polycyclic aromatic hydrocarbons formation in different types of charcoal grilled meatViegas, Olga; Pancrazio, Gastón; Prucha, Mafalda; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaPoster em Conferência Internacional
2007Potency of AT(1) receptor antagonists to block angiotensin II-evoked increase in cGMP in a mouse neuroblastoma cell line.Pinheiro, H.; Moura, D.; Viegas, Olga; Calhau, Conceição; Guimarães, S.Artigo em Revista Científica Internacional
2020Protective effect of avocado byproducts extracts in grilled beef burgers against lipid and protein oxidationMayol, Igor.T.; Sobral, M.Madelena.; Viegas, Olga; Enos, J.Alarcón.; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel.MPLVOResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Protective mechanism of xanthohumol against genotoxicity of heat generated compounds PhiP and MelQx in HepG2 cellsMoura, Cristina; Prucha, Mafalda; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrascoPinto, Edgar; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Quantification of hydroxymethylfurfural and furfural in bread by high performance liquid chromatographyMoreira, Patricia; Henriques, Rita; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Henriques, Clarisse; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Quantification of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in barbecued meat by HPLC/FluorescenceMariano, I.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2016Quantification of sugars from malt by liquid chromatography and refractive index detectionViegas, Olga; Almeida, Clarisse; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Quantification of sugars in Specialty malts by HPLC-IRAlmeida, C.; Viegas, Olga; Meireles, S.; Brandão, T.; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Reduction of Heterocyclic Aromatic Amines formation in pan-fried meat by red wine and pilson beerPetisca, Catarina; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Screening of hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, M.; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Selective cytotoxicity of delphinidin and cyanidin 3-0 glucosides towards triple negative breast CancerRibeiro, Mafalda; Viegas, Olga; Faria, Miguel.A.; Vojtek, Martin; Monteiro, Salomé.G.; Diniz, Carmen; Ferreira, Isabela.MPLVO.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional