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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2009 | Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar) | Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Artigo em Revista Científica Internacional |
2009 | Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar) | Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish | Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2013 | Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beer | Prucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2020 | Impact of food replacements within a meal in the nutrients profile and quality indices | Silva, Marta; Ribeiro, Mafalda; Viegas, Olga; Martins, Zita; Casal, Susana; Mendes, Eulália; Faria, Miguel; Pinto, Edgar; Ferreira, Isabel.M. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2021 | Impacto of foods replacement within western diet meal on inflammation a foodomics Approach | Ribeiro, Mafalda; Silva, Marta; Faria ,Miguel; Martins, Zita; Viegas, Olga; Sobral, Madelana; Cruz, Rebeca; Casal, Susana Ana; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | In vitro gastric bioaccessibility of avocado peel extract in beef and soy-based burgers and its impact on Helicobacter pylori risk factors | Trujillo-Mayol I.; Viegas, Olga; Sobral M.M.C.; Casas-Forero N.; Fiallos N.; Pastene-Navarrete E.; Faria M.A.; Alarcón-Enos J.; Pinho, Olívia; Ferreira I.M.P.L.V.O. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2016 | In-line monitoring of the coffee roasting process with near infrared spectroscopy: Measurement of sucrose and colour | Santos, João Rodrigo; Viegas, Olga; Páscoa, Ricardo N. M. J.; Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.; Rangel, António O.S.S.; Lopes, João Almeida | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Incorporation of avocado peel extract to reduce cooking-induced hazards in beef and soy burgers: A clean label ingredient | Trujillo Mayol, I; Madalena C. Sobral, M; Viegas, Olga; Cunha, SC; Alarcón Enos, J; Pinho, Olívia; Ferreira, IM | Artigo em Revista Científica Internacional |
2015 | Influence of beer marinades on the reduction of carcinogenic heterocyclic aromatic amines in charcoal-grilled pork meat | Viegas, Olga; Patricia S Moreira; Isabel M P L V O Ferreira | Artigo em Revista Científica Internacional |
2012 | Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foods | Novo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef | Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2014 | Inhibitory effect of beer marinades on formation of heterocyclic
amines (HAs) in chargrilled pork loin | Moreira, Patrícia; Viegas, Olga; Ferreira, I.M.P.L.V.O. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2019 | Inhibitory effect of vinegar on PAHs formation in charcoal grilled pork loin | Cordeiro, T.; Viegas, Olga; Silva, M.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.; Fernandes, I.; Mateus, N.; Calhau, C. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Inhibitory effect of vinegars on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled pork | Cordeiro, T; Viegas, Olga; Silva, M; Martins, ZE; Fernandes, I; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Nuno Mateus; Conceicao Calhau | Artigo em Revista Científica Internacional |
2009 | Interaction between heterocyclic aromatic amines and
antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07) | Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2023 | Investigating the Impact of Dietary Fibers on Mycotoxin Bioaccessibility during In Vitro Biscuit Digestion and Metabolites Identification | Lopez Ruiz, R; Marin Saez, J; Cunha, SC; Fernandes, A; de Freitas, V; Viegas, Olga; Ferreira, IMPLVO | Artigo em Revista Científica Internacional |
2011 | Novel methods for food-safety evaluation | Melo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2022 | Nutritional Characterization of Strychnos madagascariensis Fruit Flour Produced by Mozambican Communities and Evaluation of Its Contribution to Nutrient Adequacy | Chemane, SSI; Ribeiro, M; Pinto, E; Pinho, SCM; Martins, ZS; Agostinho Almeida; Ferreira, IMPLVO; Khan, M; Pinho, Olívia; Susana Casal; Viegas, Olga | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Nutritional value bioactive compounds and antioxidant activity characterization of strychnous madagascariensis fruits from Mozambique | Chemane, Sandra.S.; Real, Catarina.Vila.; Casal, Susana; Khan, Maida; Gomes, Ana.M.P; Pinho, Olívia; Viegas, Olga | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |