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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)Costa, Mariana; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Petisca, Catarina; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelArtigo em Revista Científica Internacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Costa, Mariana; Melo, Armindo; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fishMelo, Armindo; Petisca, Catarina; Costa, M.; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beerPrucha, Mafalda; Dias, K.; Ferreira, A.; Viegas, Olga; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Impact of food replacements within a meal in the nutrients profile and quality indicesSilva, Marta; Ribeiro, Mafalda; Viegas, Olga; Martins, Zita; Casal, Susana; Mendes, Eulália; Faria, Miguel; Pinto, Edgar; Ferreira, Isabel.M.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Impacto of foods replacement within western diet meal on inflammation a foodomics ApproachRibeiro, Mafalda; Silva, Marta; Faria ,Miguel; Martins, Zita; Viegas, Olga; Sobral, Madelana; Cruz, Rebeca; Casal, Susana Ana; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022In vitro gastric bioaccessibility of avocado peel extract in beef and soy-based burgers and its impact on Helicobacter pylori risk factorsTrujillo-Mayol I.; Viegas, Olga; Sobral M.M.C.; Casas-Forero N.; Fiallos N.; Pastene-Navarrete E.; Faria M.A.; Alarcón-Enos J.; Pinho, Olívia; Ferreira I.M.P.L.V.O.Artigo em Revista Científica Internacional
2016In-line monitoring of the coffee roasting process with near infrared spectroscopy: Measurement of sucrose and colourSantos, João Rodrigo; Viegas, Olga; Páscoa, Ricardo N. M. J.; Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.; Rangel, António O.S.S.; Lopes, João AlmeidaArtigo em Revista Científica Internacional
2021Incorporation of avocado peel extract to reduce cooking-induced hazards in beef and soy burgers: A clean label ingredientTrujillo Mayol, I; Madalena C. Sobral, M; Viegas, Olga; Cunha, SC; Alarcón Enos, J; Pinho, Olívia; Ferreira, IMArtigo em Revista Científica Internacional
2015Influence of beer marinades on the reduction of carcinogenic heterocyclic aromatic amines in charcoal-grilled pork meatViegas, Olga; Patricia S Moreira; Isabel M P L V O FerreiraArtigo em Revista Científica Internacional
2012Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foodsNovo, P.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beefQuelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, IsabelResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014Inhibitory effect of beer marinades on formation of heterocyclic amines (HAs) in chargrilled pork loinMoreira, Patrícia; Viegas, Olga; Ferreira, I.M.P.L.V.O.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Inhibitory effect of vinegar on PAHs formation in charcoal grilled pork loinCordeiro, T.; Viegas, Olga; Silva, M.; Pinho, Olívia; Ferreira, I.; Fernandes, I.; Mateus, N.; Calhau, C.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Inhibitory effect of vinegars on the formation of polycyclic aromatic hydrocarbons in charcoal-grilled porkCordeiro, T; Viegas, Olga; Silva, M; Martins, ZE; Fernandes, I; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia; Nuno Mateus; Conceicao CalhauArtigo em Revista Científica Internacional
2009Interaction between heterocyclic aromatic amines and antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07)Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Investigating the Impact of Dietary Fibers on Mycotoxin Bioaccessibility during In Vitro Biscuit Digestion and Metabolites IdentificationLopez Ruiz, R; Marin Saez, J; Cunha, SC; Fernandes, A; de Freitas, V; Viegas, Olga; Ferreira, IMPLVOArtigo em Revista Científica Internacional
2011Novel methods for food-safety evaluationMelo, A.; Oliveira, B.; Petisca, Catarina; Soares, C.; Mendes, E.; Pinto, E.; Ferreira, Isabel; Fernandes, J.; Faria, M.; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Cunha, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Nutritional Characterization of Strychnos madagascariensis Fruit Flour Produced by Mozambican Communities and Evaluation of Its Contribution to Nutrient AdequacyChemane, SSI; Ribeiro, M; Pinto, E; Pinho, SCM; Martins, ZS; Agostinho Almeida; Ferreira, IMPLVO; Khan, M; Pinho, Olívia; Susana Casal; Viegas, OlgaArtigo em Revista Científica Internacional
2020Nutritional value bioactive compounds and antioxidant activity characterization of strychnous madagascariensis fruits from MozambiqueChemane, Sandra.S.; Real, Catarina.Vila.; Casal, Susana; Khan, Maida; Gomes, Ana.M.P; Pinho, Olívia; Viegas, OlgaResumo de Comunicação em Conferência Nacional