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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Issue Date
Title
Author(s)
Type
2021
Exploring two food composition databases to estimate nutritional components of whole meals
Silva, M
;
Ribeiro, M
;
Viegas, Olga
;
Martins, ZE
;
Faria, M
;
Susana Casal
;
Pinto, E
;
Agostinho Almeida
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2012
Exposure risks to carcinogens in food: formation of heterocyclic aromatic amines (HAs) and polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in grilled muscle foods
Pinto, E.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2007
Extraction, Detection and Quantification of Heterocyclic Aromatic Amines in Portuguese Meat Dishes by HPLC Diode Array
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Eça, Rosário
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023
Fibre enrichment of cookies to mitigate acrylamide formation and gastrointestinal bioaccessibility
López Ruiz, R
;
Marin Saez, J
;
Cunha, SC
;
Fernandes, A
;
de Freitas, V
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, IMPLVO
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Formação de aminas aromáticas heterocíclicas em salmão (Salmo Salar) grelhado: influência do tipo de carvão utilizado
Viegas, Olga
;
Mariano, I.
;
Pinto, Edgar
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023
From data to insight: Exploring contaminants in different food groups with literature mining and machine learning techniques
Martins, E
;
Ramos, H
;
Araújo, AM
;
Silva, M
;
Ribeiro, M
;
Melo, A
;
Mansilha, C
;
Viegas, Olga
;
Faria, A
;
Ferreira, MPLVO
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Heterocyclic Aromatic Amine Formation in Barbecued Sardines (Sardina pilchardus) and Atlantic Salmon (Salmo salar)
Costa, Mariana
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in barbecued sardines (sardina pilchardus) and atlantic salmon (salmo salar)
Viegas, Olga
;
Petisca, Catarina
;
Costa, Mariana
;
Melo, Armindo
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Heterocyclic aromatic amines formation in grilled fatty fish
Melo, Armindo
;
Petisca, Catarina
;
Costa, M.
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, Isabel
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013
Hydroxymethylfurfural and furfural in different types of beer
Prucha, Mafalda
;
Dias, K.
;
Ferreira, A.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020
Impact of food replacements within a meal in the nutrients profile and quality indices
Silva, Marta
;
Ribeiro, Mafalda
;
Viegas, Olga
;
Martins, Zita
;
Casal, Susana
;
Mendes, Eulália
;
Faria, Miguel
;
Pinto, Edgar
;
Ferreira, Isabel.M.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021
Impacto of foods replacement within western diet meal on inflammation a foodomics Approach
Ribeiro, Mafalda
;
Silva, Marta
;
Faria ,Miguel
;
Martins, Zita
;
Viegas, Olga
;
Sobral, Madelana
;
Cruz, Rebeca
;
Casal, Susana Ana
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022
In vitro gastric bioaccessibility of avocado peel extract in beef and soy-based burgers and its impact on Helicobacter pylori risk factors
Trujillo-Mayol I.
;
Viegas, Olga
;
Sobral M.M.C.
;
Casas-Forero N.
;
Fiallos N.
;
Pastene-Navarrete E.
;
Faria M.A.
;
Alarcón-Enos J.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira I.M.P.L.V.O.
Artigo em Revista Científica Internacional
2016
In-line monitoring of the coffee roasting process with near infrared spectroscopy: Measurement of sucrose and colour
Santos, João Rodrigo
;
Viegas, Olga
;
Páscoa, Ricardo N. M. J.
;
Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.
;
Rangel, António O.S.S.
;
Lopes, João Almeida
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Incorporation of avocado peel extract to reduce cooking-induced hazards in beef and soy burgers: A clean label ingredient
Trujillo Mayol, I
;
Madalena C. Sobral, M
;
Viegas, Olga
;
Cunha, SC
;
Alarcón Enos, J
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, IM
Artigo em Revista Científica Internacional
2015
Influence of beer marinades on the reduction of carcinogenic heterocyclic aromatic amines in charcoal-grilled pork meat
Viegas, Olga
;
Patricia S Moreira
;
Isabel M P L V O Ferreira
Artigo em Revista Científica Internacional
2012
Influence of charcoal type on polycyclic aromatic hydrocarbonformation in barbequed muscle foods
Novo, P.
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef
Quelhas, Inês
;
Petisca, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Melo, Armindo
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2014
Inhibitory effect of beer marinades on formation of heterocyclic amines (HAs) in chargrilled pork loin
Moreira, Patrícia
;
Viegas, Olga
;
Ferreira, I.M.P.L.V.O.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019
Inhibitory effect of vinegar on PAHs formation in charcoal grilled pork loin
Cordeiro, T.
;
Viegas, Olga
;
Silva, M.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, I.
;
Fernandes, I.
;
Mateus, N.
;
Calhau, C.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional