Browsing by Author Torres, Duarte

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 29 to 48 of 49 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2009Optimization of a fructooligosaccharides purification method using activated charcoalNobre, Clarisse; Dominguez, Ana; Torres, Duarte; Rocha, Isabel; Ferreira, Eugénio Campos; Teixeira, José; Rodrigues, LígiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Os hábitos alimentares da população Portuguesa a partir dos resultados Inquérito Alimentar Nacional e da Atividade Física (2015-2016)Oliveira, A.; Lopes, C.; Torres, DuarteArtigo em Outras Revistas
2012Phenylalanine content of foods for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita C.; Torres, Duarte; Oliveira, M.B.P.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Pilot study in the view of a Pan-European dietary survey - adolescents, adults and elderlyAmbrus, Á.; Horváth, Zs.; Farkas, Zs.; Cseh, J.; Petrova, S.; Dimitrov, P.; Duleva, V.; Rangelova, L.; Iscener, E.; Ovaskainen, M.; Pakkala, H.; Heinemeyer, G.; Lindtner, O.; Schweter, A.; Naska, A.; Sekula, W.; Guiomar, Carla; Lopes, Carla; Torres, DuarteRelatório Técnico
2009Produção de refeições e alterações nutricionais nos alimentosTorres, DuarteArtigo em Revista Científica Nacional
2018Projeto RiskBenefit4EU - uma estratégia para a avaliação de risco-benefício de alimentos em PortugalAssunção, R.; Alvito, P.; Brazão, R.; Carmona, P.; Carvalho, C.; Fernandes, P.; Jakobsen, L.S.; Lopes, C.; Martins, C.; Membré, J.M.; Monteiro, S.; Nabais, P.; Thomsen, S.T.; Torres, Duarte; Viegas, S.; Pires, S.M.; Boué, G.Artigo em Revista Científica Nacional
2015Protein content and amino acids profile of pseudocerealsMota, C.; Santos, M.; Mauro, R.; Samman, N.; Matos, A.S.; Torres, Duarte; Castanheira, I.Artigo em Revista Científica Internacional
2012Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita C.; Oliva-Teles, M.T.; Torres, Duarte; Almeida, Manuela F.; Delerue-Matos, C.; Oliveira, Maria Beatriz Prior PintoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Rede de Excelência Eurreca - Uma rede para o desenvolvimento de recomendações nutricionais harmonizadas na EuropaTorres, DuarteArtigo em Revista Científica Nacional
2018Risk assessment associated with exposure to lead and cadmium in Portuguese PopulationTorres, Duarte; Severo, M.; Carvalho, C.; Lobato, L.; Correia, D.; Nabais, P.; Carmona, P.; Vasconcelos, F.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Risk-benefit assessment in foods: a tool for a better food and health policy in EuropeTorres, Duarte; Lopes CResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Risk/benefit assessmentAssunção, R.; Martins, C.; Viegas, S.; Fernandes, P.; Torres, Duarte; Monteiro, S.; Nabais, P.; Membré, J.M.; Boué, G.; Jakobsen, L.S.; Poulsen, M.; Pires, S.; Alvito, P.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Sementes e bagasTorres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016The effect of cooking methods on the mineral content of quinoa (Chenopodium quinoa), amaranth (Amaranthus sp.) and buckwheat (Fagopyrum esculentum)Mota, C; Nascimento, A. C; Santos, M; Delgado, I; Coelho, I; Rego, A; Matos, A. S; Torres, Duarte; Castanheira, IArtigo em Revista Científica Internacional
2013The nutritional characterization of rice varieties consumed in PortugalMota, C.; Santos, M.; Nascimento, A.; Geifão, S.; Coelho, I.; Cabral, Ana; Torres, Duarte; Castanheira, I.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Total and free sugar estimated intake and main dietary sources in the portuguese population: the national food, nutrition and physical activity survey (ian-af 2015-2016)Marinho, A.R.; Lobato, L.; Correia, D.; Severo, M.; Oliveira, A.; Ramos, E.; Torres, Duarte; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009UV spectrophotometry method for the monitoring of galacto-oligosaccharides productionDias, Luís; Veloso, Ana; Correia, Daniela; Rocha, Orlando; Torres, Duarte; Rocha, Isabel; Rodrigues, Lígia; Peres, AntónioArtigo em Revista Científica Internacional
2012Validation of food photographs used to estimate food portion size across pilot-paneu countriesVilela, Sofia; Torres, Duarte; Guiomar, Sofia; Rodrigues, Teresa; Cruz, Cristina; Lopes, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Vitamin E profile of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, F.; Alves, R.; Costa, A.; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Which consumption data are needed to perform risk-benefit assessment?Torres, Duarte; Carvalho, C.; Lobato, L.; Severo, M.; Correia, D.; Lopes CResumo de Comunicação em Conferência Internacional