Showing results 94 to 113 of 154
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2021 | Lifestyle patterns among Portuguese young adults: A latent class Analysis | Jorge, Inês; Correia, Daniela; Torres, Duarte; Lopes, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2021 | Locus of control and self-efficacy among patients treating overweight | Caetano, E.; Torres, Duarte; Poínhos, Rui | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2014 | Lupin: Nutritional composition and applications in the food industry | Oliveira, L.; Torres, Duarte; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2013 | Macronutrient composition of cooked dishes for patients with Phenylketonuria | Pimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, Bruno | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2019 | Materiais de embalagem alimentar na População Portuguesa: utilização e factores associados | Lopes, S.A.; Vilela, S.; Correia, D.; Severo, M.; Lopes, C.; Torres, Duarte | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2019 | Materiais de embalagem alimentar na população Portuguesa: utilização e fatores Associados | Costa, Sofia.A.; Vilela, Sofia; Correia, Daniela; Severo, Milton; Lopes, Carla; Torres, Duarte | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2023 | Meat or meatless meals at lunch and dinner - exploring the associated factors and transition between meals | Carvalho, C; Severo, M; Correia, D; Lopes, C; Torres, Duarte | Artigo em Revista Científica Internacional |
2023 | Methodological approaches for the assessment of bisphenol A exposure | Costa, SA; Severo, M; Correia, D; Carvalho, C; Magalhães, V; Vilela, S; Cunha, S; Casal, S; Lopes, C; Torres, Duarte | Artigo em Revista Científica Internacional |
2012 | Mudança de paradigma no ensino da Bioquímica na licenciatura em Ciências da Nutrição na Universidade do Porto | Martins, M.J.; Torres, Duarte; Azevedo, I.; Alçada, M.N.; Martel. F.; Keating. E.; Guimarães, J.T.; Faria, A.; Calhau, C.; Gonçalves, P.; Negrão, R.; Monteiro, R.; Fonte, R.; Ferreira, M.A. | Capítulo ou Parte de Livro |
2023 | Multicomponent measures to assess the sustainability of diets: a systematic review | Rei, M.; Costa, A.; Sosa, S.; Costa, S.; Sage, Colin; Torres, Duarte; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2023 | Multiresidues Multiclass Analytical Methods for Determination of Antibiotics in Animal Origin Food: A Critical Analysis | Barros, SC; Silva, AS; Torres, Duarte | Artigo em Revista Científica Internacional |
2019 | Mycotoxins in adult population from Portugal: Overall results and determinants of exposure | Martins, C.; Vidal, A.; De Saeger, S. [et al...]; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes, C. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2018 | National Food, Nutrition, and Physical Activity Survey of the Portuguese General Population 2015-2016: Summary of Results | Lopes C; Torres, Duarte; Oliveira, A.; Severo, M.; Alarcão, V.; Guiomar, S.; Mota, J; Teixeira, P.; Rodrigues, Sara; Lobato, L.; Magalhães, V.; Correia, D.; Carvalho, C.; Pizarro, A; Marques, A.; Vilela, S.; Oliveira, L.; Nicola, P.; Soares, S.; Ramos, E. | Livro |
2020 | New equation to estimate resting energy expenditure in non-critically ill patients | Barcellos, PS; Borges, Nuno; Torres, Duarte | Artigo em Revista Científica Internacional |
2012 | New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulans | Domingues, A.; Nobre, C.; Rodrigues, L.R.; Peres, A.M.; Torres, Duarte; Rocha, I.; Lima, N.; Teixeira, José | Artigo em Revista Científica Internacional |
2018 | Newfood Project - food technologies valorization in traditional foods sector | Oliveira, L.; Teixeira, G.; Torres, Duarte; Cardoso, E.L. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2018 | Newfood Project - food technologies valorization in traditional foods sector | Oliveira, L.; Teixeira, G.; Torres, Duarte; Cardoso, E.L. | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2019 | Nut consumption in Portugal: the balance between the risks and the benefits regarding liver cancer and cardiovascular disease | Assunção, R.; Jakobsen, L.; Alvito, P. [et al... ]; Lopes C; Torres, Duarte | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2020 | O caso de estudo dos alimentos com base de cereal | Martins, Carla; Doué, géraldine; Alvito, Paula; Brazão, Roberto; Carmona, Paulo; Carvalho, Catarina; Correio, Daniela; Fernandes, Paulo; Lopes, Carla; Membré, Jeanne-Marie; Monteiro, Sarogini; Nabais, Pedro; Thomsen, Sofie.T.; Torres, Duarte; Pires, Sara. M.; Jakobsen, Lea. S.; Assunção, Ricardo | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2021 | O papel do Nutricionista na restauração comercial | França, F.; Rei, M.; Melo, António; Torres, Duarte | Artigo em Revista Científica Nacional |