Browsing by Author Torres, Duarte

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 17 to 36 of 49 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Harmonization of Dietary Quantification Methods: Can quantification by a common based picture book cover specific needs of a country?Rodrigues, Teresa; Cruz, Cristina; Vilela, Sofia; Lopes, Carla; Torres, Duarte; Guiomar, SofiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014How to develop a food productTeixeira, S.; Amaro, L.; Campos, G.; Mendes, A.; Teixeira, A.; Esteves, J.; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Human MilkTorres, Duarte; Park, YoungCapítulo ou Parte de Livro
2019Impact of cooking methods and malting on amino acids content in amaranth, buckwheat and quinoaMotta, C; Castanheira, I; Gonzales, GB; Delgado, I; Torres, Duarte; Santos, M; Matos, ASArtigo em Revista Científica Internacional
2017Inquérito Alimentar Nacional e de Atividade Física, IAN-AF 2015-2016: Manual Fotográfico de Quantificação de AlimentosTorres, Duarte; Faria, N.; Sousa, N.; Teixeira, S.; Soares, R.; Amorim, H.; Guiomar, S.; Lobato, L.; Oliveira,A.C.; Correia, D.; Carvalho, A.C.; Vilela,S.; Severo, M.; Lopes, C.Livro
2014Lupin: Nutritional composition and applications in the food industryOliveira, L.; Torres, Duarte; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Macronutrient composition of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Mudança de paradigma no ensino da Bioquímica na licenciatura em Ciências da Nutrição na Universidade do PortoMartins, M.J.; Torres, Duarte; Azevedo, I.; Alçada, M.N.; Martel. F.; Keating. E.; Guimarães, J.T.; Faria, A.; Calhau, C.; Gonçalves, P.; Negrão, R.; Monteiro, R.; Fonte, R.; Ferreira, M.A.Capítulo ou Parte de Livro
2018National Food, Nutrition, and Physical Activity Survey of the Portuguese General Population 2015-2016: Summary of ResultsLopes C; Torres, Duarte; Oliveira, A.; Severo, M.; Alarcão, V.; Guiomar, S.; Mota, J; Teixeira, P.; Rodrigues, Sara; Lobato, L.; Magalhães, V.; Correia, D.; Carvalho, C.; Pizarro, A; Marques, A.; Vilela, S.; Oliveira, L.; Nicola, P.; Soares, S.; Ramos, E.Livro
2012New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulansDomingues, A.; Nobre, C.; Rodrigues, L.R.; Peres, A.M.; Torres, Duarte; Rocha, I.; Lima, N.; Teixeira, JoséArtigo em Revista Científica Internacional
2018Newfood Project - food technologies valorization in traditional foods sectorOliveira, L.; Teixeira, G.; Torres, Duarte; Cardoso, E.L.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Newfood Project - food technologies valorization in traditional foods sectorOliveira, L.; Teixeira, G.; Torres, Duarte; Cardoso, E.L.Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009Optimization of a fructooligosaccharides purification method using activated charcoalNobre, Clarisse; Dominguez, Ana; Torres, Duarte; Rocha, Isabel; Ferreira, Eugénio Campos; Teixeira, José; Rodrigues, LígiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Os hábitos alimentares da população Portuguesa a partir dos resultados Inquérito Alimentar Nacional e da Atividade Física (2015-2016)Oliveira, A.; Lopes, C.; Torres, DuarteArtigo em Outras Revistas
2012Phenylalanine content of foods for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita C.; Torres, Duarte; Oliveira, M.B.P.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Pilot study in the view of a Pan-European dietary survey - adolescents, adults and elderlyAmbrus, Á.; Horváth, Zs.; Farkas, Zs.; Cseh, J.; Petrova, S.; Dimitrov, P.; Duleva, V.; Rangelova, L.; Iscener, E.; Ovaskainen, M.; Pakkala, H.; Heinemeyer, G.; Lindtner, O.; Schweter, A.; Naska, A.; Sekula, W.; Guiomar, Carla; Lopes, Carla; Torres, DuarteRelatório Técnico
2009Produção de refeições e alterações nutricionais nos alimentosTorres, DuarteArtigo em Revista Científica Nacional
2018Projeto RiskBenefit4EU - uma estratégia para a avaliação de risco-benefício de alimentos em PortugalAssunção, R.; Alvito, P.; Brazão, R.; Carmona, P.; Carvalho, C.; Fernandes, P.; Jakobsen, L.S.; Lopes, C.; Martins, C.; Membré, J.M.; Monteiro, S.; Nabais, P.; Thomsen, S.T.; Torres, Duarte; Viegas, S.; Pires, S.M.; Boué, G.Artigo em Revista Científica Nacional
2015Protein content and amino acids profile of pseudocerealsMota, C.; Santos, M.; Mauro, R.; Samman, N.; Matos, A.S.; Torres, Duarte; Castanheira, I.Artigo em Revista Científica Internacional
2012Quantification of trace elements (iron and zinc) in meals for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita C.; Oliva-Teles, M.T.; Torres, Duarte; Almeida, Manuela F.; Delerue-Matos, C.; Oliveira, Maria Beatriz Prior PintoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional