Browsing by Author Torres, Duarte

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 9 to 28 of 48 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Effect of fatty acids upon catecholamine handling by adrenal chromaffin cellsGomes, A.; Correia, G.; Moz, M.; Coelho, M.; Teixeira, A.L.; Medeiros, R.; Leite, F.; Torres, Duarte; Ribeiro, L.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010EURRECA nutritional planning and dietary assessment software tool: NutPlanGurinovic, M.; Kadvan, A.; Bucchini, L.; Matthys, C.; Torres, Duarte; Novakovic, R; Smith, R; Glibetic, M.Artigo em Revista Científica Internacional
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2018Exposure of Portuguese population to mycotoxins: the contribution of human biomonitoring studiesMartins, C; De Boevre, M; De Saeger, S; Assunção, R; Nunes, C; Torres, Duarte; Goios, A; Lopes, C; Alvito, P; Vidal, AResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable foodTorres, DuarteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Galacto-oligosaccharides production during lactose hydrolysis by free Aspergillus oryzae β-galactosidase and immobilized on magnetic polysiloxane-polyvinyl alcoholNeri, David; Balcão, Victor; Costa, Rafael; Rocha, Isabel; Ferreira, Eugénio; Torres, Duarte; Rodrigues, Lígia; Carvalho Jr., Luiz; Teixeira, JoséArtigo em Revista Científica Internacional
2010Galacto-oligosaccharides production, properties, applications and significance as prebioticsTorres, Duarte; Gonçalves, Maria do Pilar F.; Teixeira, José A.; Rodrigues, Lígia R.Artigo em Revista Científica Internacional
2012Harmonization of Dietary Quantification Methods: Can quantification by a common based picture book cover specific needs of a country?Rodrigues, Teresa; Cruz, Cristina; Vilela, Sofia; Lopes, Carla; Torres, Duarte; Guiomar, SofiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014How to develop a food productTeixeira, S.; Amaro, L.; Campos, G.; Mendes, A.; Teixeira, A.; Esteves, J.; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Human MilkTorres, Duarte; Park, YoungCapítulo ou Parte de Livro
2018Impact of cooking methods and malting on amino acids content in amaranth, buckwheat and quinoaMotta, C; Castanheira, I; Gonzales, GB; Delgado, I; Torres, Duarte; Santos, M; Matos, ASArtigo em Revista Científica Internacional
2017Inquérito Alimentar Nacional e de Atividade Física, IAN-AF 2015-2016: Manual Fotográfico de Quantificação de AlimentosTorres, Duarte; Faria, N.; Sousa, N.; Teixeira, S.; Soares, R.; Amorim, H.; Guiomar, S.; Lobato, L.; Oliveira,A.C.; Correia, D.; Carvalho, A.C.; Vilela,S.; Severo, M.; Lopes, C.Livro
2014Lupin: Nutritional composition and applications in the food industryOliveira, L.; Torres, Duarte; Pinho, OlíviaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Macronutrient composition of cooked dishes for patients with PhenylketonuriaPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2012Mudança de paradigma no ensino da Bioquímica na licenciatura em Ciências da Nutrição na Universidade do PortoMartins, M.J.; Torres, Duarte; Azevedo, I.; Alçada, M.N.; Martel. F.; Keating. E.; Guimarães, J.T.; Faria, A.; Calhau, C.; Gonçalves, P.; Negrão, R.; Monteiro, R.; Fonte, R.; Ferreira, M.A.Capítulo ou Parte de Livro
2018National Food, Nutrition, and Physical Activity Survey of the Portuguese General Population 2015-2016: Summary of ResultsLopes C; Torres, Duarte; Oliveira, A.; Severo, M.; Alarcão, V.; Guiomar, S.; Mota, J; Teixeira, P.; Rodrigues, Sara; Lobato, L.; Magalhães, V.; Correia, D.; Carvalho, C.; Pizarro, A; Marques, A.; Vilela, S.; Oliveira, L.; Nicola, P.; Soares, S.; Ramos, E.Livro
2012New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulansDomingues, A.; Nobre, C.; Rodrigues, L.R.; Peres, A.M.; Torres, Duarte; Rocha, I.; Lima, N.; Teixeira, JoséArtigo em Revista Científica Internacional
2018Newfood Project - food technologies valorization in traditional foods sectorOliveira, L.; Teixeira, G.; Torres, Duarte; Cardoso, E.L.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Newfood Project - food technologies valorization in traditional foods sectorOliveira, L.; Teixeira, G.; Torres, Duarte; Cardoso, E.L.Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2009Optimization of a fructooligosaccharides purification method using activated charcoalNobre, Clarisse; Dominguez, Ana; Torres, Duarte; Rocha, Isabel; Ferreira, Eugénio Campos; Teixeira, José; Rodrigues, LígiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional