Browsing by Author Torres, Duarte

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 76 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Evaluation of tocopherols and tocotrienols in cooked dishes for phenilketonuric patientsPimentel, Filipa; Alves, Rita; Costa, Anabela; Torres, Duarte; Almeida, M.; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2019Exposição da população Portuguesa a micotoxinas: o contributo da biomonitorização humanaMartins, C.; Vidal, A.; de Boevre, M.; Nunes, C.; Torres, Duarte; Goios, A.C.; Lopes, C.; Assunção, R.; Alvito, P.Artigo em Revista Científica Nacional
2019Exposure assessment of Portuguese population to multiple mycotoxins: The human biomonitoring approachMartins, C; Vidal, A; De Boevre, M; De Saeger, S; Nunes, C; Torres, Duarte; Goios, A; Lopes, C; Assunção, R; Alvito, PArtigo em Revista Científica Internacional
2019Exposure of Portuguese population to aflatoxins: the contribution of human biomonitoring to estimation of burden of diseaseMartins, C.; Vidal, A.; De Boevre, M. [et al... ]; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes CResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Exposure of Portuguese population to mycoestrogens: a public health concern?Martins, C.; Jakobsen, L.; Alvito, P. [et al... ]; Torres, Duarte; Goios. A.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Exposure of Portuguese population to mycotoxins: the contribution of human biomonitoring studiesMartins, C; De Boevre, M; De Saeger, S; Assunção, R; Nunes, C; Torres, Duarte; Goios, A; Lopes, C; Alvito, P; Vidal, AResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Exposure to mycoestrogens: a public health concern in Portugal?Martins, C.; Vidal, A.; De Saeger, S.; Nunes, C.; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes, C.; Assunção, R.; Alvito, P.; De Boevre, M.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Food Consumption Data as a Tool to Estimate Exposure to MycoestrogensMartins, C; Torres, Duarte; Lopes, C; Correia, D; Goios, A.; Assuncao, R; Alvito, P; Vidal, A; De Boevre, M; De Saeger, S; Nunes, CArtigo em Revista Científica Internacional
2020Food insecurity and social determinants of health among immigrants and natives in PortugalAlarcão, V; Guiomar, S; Oliveira, A; Severo, M; Correia, D; Torres, Duarte; Lopes, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2019Food packaging materials use in the Portuguese populationCosta, S.A.; Vilela, S.; Correia, D.; Severo, M.; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Food Science and Technology - opportunities for health and sustainable foodTorres, DuarteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2009Galacto-oligosaccharides production during lactose hydrolysis by free Aspergillus oryzae β-galactosidase and immobilized on magnetic polysiloxane-polyvinyl alcoholNeri, David; Balcão, Victor; Costa, Rafael; Rocha, Isabel; Ferreira, Eugénio; Torres, Duarte; Rodrigues, Lígia; Carvalho Jr., Luiz; Teixeira, JoséArtigo em Revista Científica Internacional
2010Galacto-oligosaccharides production, properties, applications and significance as prebioticsTorres, Duarte; Gonçalves, Maria do Pilar F.; Teixeira, José A.; Rodrigues, Lígia R.Artigo em Revista Científica Internacional
2012Harmonization of Dietary Quantification Methods: Can quantification by a common based picture book cover specific needs of a country?Rodrigues, Teresa; Cruz, Cristina; Vilela, Sofia; Lopes, Carla; Torres, Duarte; Guiomar, SofiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014How to develop a food productTeixeira, S.; Amaro, L.; Campos, G.; Mendes, A.; Teixeira, A.; Esteves, J.; Lopes, C.; Torres, DuarteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Human Biomonitoring of Multiple Mycotoxins in the Portuguese Population: Strengths and Limitations under Risk AssessmentMartins, C.; De Boevre, M.; De Saeger, S. [el al. ...]; Torres, Duarte; Goios, A.; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Human MilkTorres, Duarte; Park, YoungCapítulo ou Parte de Livro
2019Impact of cooking methods and malting on amino acids content in amaranth, buckwheat and quinoaMotta, C; Castanheira, I; Gonzales, GB; Delgado, I; Torres, Duarte; Santos, M; Matos, ASArtigo em Revista Científica Internacional
2017Inquérito Alimentar Nacional e de Atividade Física, IAN-AF 2015-2016: Manual Fotográfico de Quantificação de AlimentosTorres, Duarte; Faria, N.; Sousa, N.; Teixeira, S.; Soares, R.; Amorim, H.; Guiomar, S.; Lobato, L.; Oliveira,A.C.; Correia, D.; Carvalho, A.C.; Vilela,S.; Severo, M.; Lopes, C.Livro
2019Interaction effects of socioenconomic position in the association between eating location and children and adolescentsŽdietary adequacyPimenta, P.; Lopes, C.; Correia, D.; Rodrigues, Sara; Torres, Duarte; Vilela, S.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional