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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
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Type
2019
Oropharyngeal dysphagia and motor disfunction in cerebral palsy
Teixeira, B.
;
Campos, M.A.
;
Poínhos, R.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022
Promoção de ambientes alimentares saudáveis: o papel da restauração pública na proximidade de estabelecimentos de ensino
Campos, M.
;
Teixeira, B.
;
Rocha, Ada
;
Viegas, C.
;
Poínhos, Rui
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022
Promoting healthy eating environments: the role of public catering in the areas surrounding educational establishments
Campos, M.
;
Teixeira, B.
;
Rocha, Ada
;
Viegas, C.
;
Poínhos, Rui
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018
Relação entre a Disfagia Orofaríngea e a Disfunção Motora em Indivíduos com Paralisia Cerebral
Teixeira, B.
;
Campos, M.A.
;
Poínhos, Rui
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020
Serviço de refeições escolares da autarquia de Gondomar: análise das atividades de verificação
Moreira, C.
;
Teixeira, B.
;
Santos, Cristina
Artigo em Revista Científica Nacional
2020
Soup waste in school canteens: a problem to avoid
Ferreira Silva, B.
;
Teixeira, B.
;
Ávila, H.
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020
The promotion of school lunch: evaluation of meal satisfaction reported by students and social profile of school
Silva, B.
;
Teixeira, B.
;
Ávila, H.
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021
Which food groups should be promoted to inscrease adherence to the Mediterranean Diet? A contribution towards targeting interventions for specific groups in the Portuguese population
Teixeira, B.
;
Poínhos, Rui
;
Rodrigues, Sara
;
Oliveira, B.M.P.M.
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional