Browsing by Author Teixeira, B.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 7 to 21 of 21 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Eat at school or out of school? Food consumption of students in secondary education in a private school.Rebelo, J.; Santos, M.C.T.; Teixeira, B.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Eating Habits During Pregnancy of Women Giving Birth Very Prematurely: An Exploratory AnalysisTeixeira, B.; Cardoso, M; Dias, CC; Pereira Da Silva, L; Silva, DianaArtigo em Revista Científica Internacional
2022Estudo dos fatores associados ao tempo de ecrã em crianças e adolescentes da zona norte de portugalMartins, J.; Teixeira, B.; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Food consumption of students in a public and a private schoolRebelo, J.; Santos, Cristina; Teixeira, B.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Healthy and Sustainable Dietary Patterns in Children and Adolescents: A Systematic ReviewTeixeira, B.; Afonso, Cláudia; Rodrigues, Sara; Oliveira, A.Artigo em Revista Científica Internacional
2021Healthy lifestyles in the employees of a city hall: Covid-19 ImpactSaraiva, O.; Ferreira, A.; Teixeira, B.; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Impacto do confinamento nos estilos de vida de crianças e adolescentes do norte de PortugalMartins, J.; Teixeira, B.; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, CláudiaArtigo em Revista Científica Nacional
2019Oropharyngeal dysphagia and motor disfunction in cerebral palsyTeixeira, B.; Campos, M.A.; Poínhos, R.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Promoção de ambientes alimentares saudáveis: o papel da restauração pública na proximidade de estabelecimentos de ensinoCampos, M.; Teixeira, B.; Rocha, Ada; Viegas, C.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Promoting healthy eating environments: the role of public catering in the areas surrounding educational establishmentsCampos, M.; Teixeira, B.; Rocha, Ada; Viegas, C.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Relação entre a Disfagia Orofaríngea e a Disfunção Motora em Indivíduos com Paralisia CerebralTeixeira, B.; Campos, M.A.; Poínhos, RuiResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Serviço de refeições escolares da autarquia de Gondomar: análise das atividades de verificaçãoMoreira, C.; Teixeira, B.; Santos, CristinaArtigo em Revista Científica Nacional
2020Soup waste in school canteens: a problem to avoidFerreira Silva, B.; Teixeira, B.; Ávila, H.; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020The promotion of school lunch: evaluation of meal satisfaction reported by students and social profile of schoolSilva, B.; Teixeira, B.; Ávila, H.; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Which food groups should be promoted to inscrease adherence to the Mediterranean Diet? A contribution towards targeting interventions for specific groups in the Portuguese populationTeixeira, B.; Poínhos, Rui; Rodrigues, Sara; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional