Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author T. G. Albuquerque
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2017
4-Hydroxynonenal: A Parameter of Quality and Safety of Vegetable Oils
T. G. Albuquerque
;
Beatriz B P P Oliveira
;
M. A. Silva
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Internacional
2016-09
Atividade antioxidante, fenólicos totais, flavonoides e vitaminas em subprodutos de anona
T. G. Albuquerque
;
M B P P Oliveira
;
H.S. Costa
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2017
Importância da avaliação do teor de vitamina C em fórmulas para lactentes e de transição
M. A. Silva
;
T. G. Albuquerque
;
M B P P Oliveira
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Nacional
2017
Produtos de pastelaria com e sem glúten: descubra as diferenças nutricionais
T. G. Albuquerque
;
M. A. Silva
;
M. B P P Oliveira
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Nacional
2016
Sementes edíveis: composição em ácidos gordos e impacto na saúde. Edible seeds: fatty acids composition and potential health impact.
T. G. Albuquerque
;
M. A. Silva
;
Beatriz B P P Oliveira
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Nacional
2017
Trans fatty acids content in worlwide edible fats and oils: current trends and challenges
T. G. Albuquerque
;
M.A. Silva
;
Beatriz B P P Oliveira
;
H. S. Costa
Artigo em Revista Científica Internacional