Browsing by Author Susana Vicente

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 28 to 38 of 38 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2006Neuroactive Beta-carbolines in Arabica and robusta coffeeSusana VicenteResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2006Optimização de uma metodologia analítica para determinação da composição em ácido linoleico conjugado do tecido perirenal de cordeirosSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2011Phenolic composition of stoned table olives from Trás-os-montes region (Northeast of Portugal),Susana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2006Presença de beta-carbolinas em caféSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2008Roasted coffee as a potential natural source of MAO inhibitorsRita Alves; Susana Vicente; Maria OliveiraArtigo em Revista Científica Nacional
2012Saturated fatty acids intake in relation to C-reactive protein, adiponectin and leptin: a population-based studySusana Vicente; Carla LopesArtigo em Revista Científica Internacional
2011Study of the effect of olive leaves addition during extraction process on chemical characteristics of Cv. Cobrançosa olive oilsSusana VicenteArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2008Teores de Vitamina E em diferentes variedades de Castanea sativaSusana VicenteResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2006Validação de uma metodologia para quantificação de carotenoides em azeiteSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2006Valor nutricional de produtos de pastelariaSusana VicenteArtigo em Revista Científica Nacional
2008Vitamin E in coffee beans: development and validation of a micro-extraction methodsSusana Vicente; Maria OliveiraResumo de Comunicação em Conferência Nacional