Browsing by Author Santos, Tânia
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2023 | Differences in cooking skills according to sodium and sodium potassium ratio urinary excretion | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Evaluation of satisfaction with the salt control c equipment for dosing salt for cooking in conteens | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Impact of an intervention to reduce salt consumption on individual obesity indicators | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Intervention to decrease salt intake and increase adherence to salt recommendations using an innovative device to monitor and control salt use when cooking at home | Santos, Tânia; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2015 | Potassium urinary excretion and dietary intake A cross-sectional analysis in 8-10 year-old children | Oliveira, Ana Catarina; Padrão, Patrícia; Moreira, André; Pinto, Mariana; Neto, Mafalda; Santos, Tânia; Madureira, Joana; Fernandes, Eduardo de Oliveira; Graça, Pedro; Breda, João; Moreira, Pedro | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2021 | Ultra-processed food intake and daily sodium intake: Preliminary results from IMC Salt Study | Anjos, Inês; Moreira, Pedro; Abreu, Sandra; Santos, Tânia; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Gonçalves, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |