Browsing by Author Santos, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 8 of 8 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2015Protein content and amino acids profile of pseudocerealsMota, C.; Santos, M.; Mauro, R.; Samman, N.; Matos, A.S.; Torres, Duarte; Castanheira, I.Artigo em Revista Científica Internacional
2021-09Semi-industrial development of nutritious and healthy seafood dishes from sustainable speciesOliveira, H.; Blocquel, C.; Santos, M.; Fretigny, M.; Correia, T.; Gonçalves, A.; Cabado, A.G.; López, L.B.; Raaholt, B.W.; Ferraris, F.; Iacoponi, F.; Cubadda, F.; Mantovani, A.; Vallet, E.; Vlaemynck, G.; Fernández-Arribas, J.; Eljarrat, E.; López, E.; Alda, M.L.; Panicz, R.; Sobczak, M.; Eljasik, P.; Cunha, S.; Ferreira, R.; Fernandes, J.O.; Delerue-Matos, C.; Marques, A.; Nunes, M.L.Artigo em Revista Científica Internacional
2013-07-11Sinistralidade e perigosidade rodoviária nos concelhos de Santo Tirso e TrofaMatos, Fátima do Rosário Magalhães; Martins, L.; Santos, M.; Bateira, Carlos; Teixeira, M.; Moreira, S.; Costa, A.Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2014Suporte nutricional em diferentes unidades de cuidados intensivosSantos, M.; Marinho, R., Magalhães, C., Lafuente, E., Cabral, S., Castro, H., Castelões, P.,; Oliveira, Bruno; Correia, FloraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013The nutritional characterization of rice varieties consumed in PortugalMota, C.; Santos, M.; Nascimento, A.; Geifão, S.; Coelho, I.; Cabral, Ana; Torres, Duarte; Castanheira, I.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022What is the sodium and trans-fat content in popular street and takeaway food in Bosnia and Herzegovina?Albuquerque, G; Sousa, S; de Morais, IL; Gelormini, M; Santos, M.; Moreira, Pedro; Damasceno, A; Breda, João; Lunet, N.; Padrão, PatríciaArtigo em Revista Científica Internacional