Browsing by Author Santos, Cristina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 7 to 26 of 30 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Characterization of food consumption of students at school and outside schoolRebelo, J.; Santos, Cristina; Teixeira, B.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Comparação da oferta Alimentar do Almoço em contexto de creche com as recomendações para crianças dos 0 aos 3 Anos: Resultados do projeto creche com sabor e Saúde - C2SNova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Coelho, Beatriz Cidade; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Consumption of ultra-processed foods and adherence to the Mediterranean Diet Pattern and Portuguese adults and elderly: the UPPER ProjectMoraes, Milena; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Antoniazzi, L.; Levy, R.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021Consumption of ultra-processed foods and non-communicable diseases-related nutrient profile in Portuguese adults and elderly (2015-2016): The Upper projectDe Miranda, RC; Rauber, F; De Moraes, MM; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Levy, RBArtigo em Revista Científica Internacional
2021Dietary Patterns in Portuguese Children and Adolescent Population: The UPPER Projectde Moraes, MM; Bruno M P M Oliveira; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, C; Miranda, RCd; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB; Rodrigues, SaraArtigo em Revista Científica Internacional
2021Dietary patterns of Portuguese children and adolescent population and its sociodemographic factors the upperMoraes, Milena; Oliveira, Bruno M P M; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, Carla; Miranda, Renata; Rauber, Fernanda; Antoniazzi, Luiza; Levy, Renata; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Energy share of ultra-processed food groups in Portugal: the UPPER ProjectMoraes, M.; Magalhães, V.; Santos, Cristina; Afonso, Cláudia; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Levy, B.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Evolução do tipo de texturas e cortes dos Alimentos Disponibilizados a crianças dos 0 Aos 3 Anos em contexto de creche: Resultados do projeto creche com sabor e Saúde-C2SNova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Coelho, Cidade; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Food consumption of students in a public and a private schoolRebelo, J.; Santos, Cristina; Teixeira, B.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022Food Processing: Comparison of Different Food Classification SystemsDe Araújo T.P.; De Moraes M.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Rodrigues, SaraArtigo em Revista Científica Internacional
2009Food safety practices in a Portuguese canteenVeiros, Marcela; Proença, R.; Santos, Cristina; Smith, Luiza Kent; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2015Household food insecurity trends during in times of a financial assistance program in Portugal (2011-2014)Nogueira, P.J.; Gregório, Maria João; Gomes, Sérgio; Santos, Cristina; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Knowledge and Practices Related to Added Salt in Meals by Food HandlersGonçalves, C.; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Santos, Cristina; Abreu, S.; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Nacional
2015Linhas de orientação para a oferta alimentar em residências universitáriasBastos, S.; Graça, Pedro; Santos, Cristina; Ferreira, João CastroPublicação Didática
2016Planeamento de refeições vegetarianas para crianças em restauração coletiva: Princípios BaseLobato. L.; Silva, S.G.; Cramês, M.; Santos, Cristina; Graça, PedroLivro
2023Projeto C2S - Creche com Sabor e Saúde. Relatório de ResultadosTeixeira, Beatriz; Dias, I.; Conceição, M.; Nova, Lúcia; Coelho, Beatriz Cidade; Ferreira, L.; Jorge, A.V.; Pita, Olívia; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Rocha, Ada; Afonso, CláudiaRelatório Técnico
2016Refugee Reception: Food and Nutrition Needs in EmergenciesValdievesso, R.; Gregório, Maria João; Sousa, S.M.; Santos, Cristina; Graça, M.R.; Correia, A.; Salvador, C.; Filipe, J.; Carriço, J.; Guerra, A.; Graça, PedroLivro
2020Serviço de refeições escolares da autarquia de Gondomar: análise das atividades de verificaçãoMoreira, C.; Teixeira, B.; Santos, CristinaArtigo em Revista Científica Nacional
2014Serviço de refeições escolares num município: Avaliação da higiossanidade e de ementas em unidades de gestão diretaCorreia, J.M.A.; Silva, S.C.G.; Santos, CristinaArtigo em Revista Científica Nacional
2023Spare: Methodological LinesAfonso, Cláudia; Santos, Cristina; Franchini, Bela; Cecília Morais; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional