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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
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Type
2014
The environmental impacts from the Portuguese fish consumption patterns: assessing cod, hake, sardine, horse mackerel, chub mackerel and salmon.
Cavadas, A.
;
Neto, B.
;
Teixeira, A.
;
Rodrigues, Sara
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021
The Portuguese MEDITERRANEAN DIET Wheel: Development considerations
Rodrigues, Sara
;
Franchini, Bela
;
Pinho, I
;
Graça, Pedro
Artigo em Revista Científica Internacional
2022
Tradução e adaptação transcultural do Índice KIDMED em adolescentes portugueses
Rei, Mariana
;
Rodrigues, Sara
;
Silva, S.M.
Artigo em Revista Científica Nacional
2010
Trends in food availability in Portugal: the ANEMOS Project
Rodrigues, Sara
;
Rowcliffe, Patricia
;
Oikonomou, E.
;
Naska, A.
;
Almeida, Maria Daniel Vaz de
;
Trichopoulou, A.
Poster em Conferência Internacional
2024
Trends in ultra-processed food availability and its association with diet-related noncommunicable disease health indicators in the Portuguese population
Araújo, Taissa
;
de Moraes, MM
;
Afonso, Cláudia
;
Rodrigues, Sara
Artigo em Revista Científica Internacional
2023
Trends in ultra-processed food consumption in Portugal
Araújo,Taissa Pereira de
;
Moraes, Milena Miranda de
;
Afonso, Cláudia
;
Rodrigues, Sara
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021
Ultra-Processed Food Availability and Noncommunicable Diseases: A Systematic Review
de Araújo, TP
;
de Moraes, MM
;
Magalhães, V
;
Afonso, Cláudia
;
Santos, Cristina
;
Rodrigues, Sara
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Ultra-processed food consumption and diet quality in adults and elderly in Portugal: the upper project
Miranda, Renata. C.
;
Rauber, Fernanda
;
Moraes, Milena
;
Rodrigues, Sara
;
Levy, Renata.B.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020
Ultra-processed food consumption and ITS Associated factors in Portugal
Magalhães, Vânia
;
Correia, Daniela
;
Severo, Milton
;
Moraes, Milena
;
Torres, Duarte
;
Rauber, Fernanda
;
Levy, Renata. B.
;
Rodrigues, Sara
;
Lopes, Carla
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023
Ultra-processed food consumption deteriorates the profile of micronutrients consumed by Portuguese adults and elderly: the UPPER project
Antoniazzi, L
;
de Miranda, RC
;
Rauber, F
;
de Moraes, MM
;
Afonso, Cláudia
;
Santos, Cristina
;
Lopes, C.
;
Rodrigues, Sara
;
Levy, RB
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Ultra-processed food consumption, appetitive traits and BMI in children: A prospective study
Vedovato, GM
;
Vilela, S
;
Severo, M
;
Rodrigues, Sara
;
Lopes, C
;
Oliveira, A
Artigo em Revista Científica Internacional
2023
Ultra-Processed Food Literacy Intervention: A School Randomised Pilot Trial in Portugal
Araújo, Taissa
;
Moraes, M.
;
Afonso, Cláudia
;
Rodrigues, Sara
Artigo em Revista Científica Internacional
2020
Vending Machines for food and beverages AT the University of Porto: Food Supply Characterization
Dias, Inês
;
Tavares, Rosa
;
Franchini, Bela
;
Rodrigues, Sara
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021
Which food groups should be promoted to inscrease adherence to the Mediterranean Diet? A contribution towards targeting interventions for specific groups in the Portuguese population
Teixeira, B.
;
Poínhos, Rui
;
Rodrigues, Sara
;
Oliveira, B.M.P.M.
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional