Browsing by Author Rodrigues, Sara

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2014The environmental impacts from the Portuguese fish consumption patterns: assessing cod, hake, sardine, horse mackerel, chub mackerel and salmon.Cavadas, A.; Neto, B.; Teixeira, A.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021The Portuguese MEDITERRANEAN DIET Wheel: Development considerationsRodrigues, Sara; Franchini, Bela; Pinho, I; Graça, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2022Tradução e adaptação transcultural do Índice KIDMED em adolescentes portuguesesRei, Mariana; Rodrigues, Sara; Silva, S.M.Artigo em Revista Científica Nacional
2010Trends in food availability in Portugal: the ANEMOS ProjectRodrigues, Sara; Rowcliffe, Patricia; Oikonomou, E.; Naska, A.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Trichopoulou, A.Poster em Conferência Internacional
2024Trends in ultra-processed food availability and its association with diet-related noncommunicable disease health indicators in the Portuguese populationAraújo, Taissa; de Moraes, MM; Afonso, Cláudia; Rodrigues, SaraArtigo em Revista Científica Internacional
2023Trends in ultra-processed food consumption in PortugalAraújo,Taissa Pereira de; Moraes, Milena Miranda de; Afonso, Cláudia; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021Ultra-Processed Food Availability and Noncommunicable Diseases: A Systematic Reviewde Araújo, TP; de Moraes, MM; Magalhães, V; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Rodrigues, SaraArtigo em Revista Científica Internacional
2020Ultra-processed food consumption and diet quality in adults and elderly in Portugal: the upper projectMiranda, Renata. C.; Rauber, Fernanda; Moraes, Milena; Rodrigues, Sara; Levy, Renata.B.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Ultra-processed food consumption and ITS Associated factors in PortugalMagalhães, Vânia; Correia, Daniela; Severo, Milton; Moraes, Milena; Torres, Duarte; Rauber, Fernanda; Levy, Renata. B.; Rodrigues, Sara; Lopes, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Ultra-processed food consumption deteriorates the profile of micronutrients consumed by Portuguese adults and elderly: the UPPER projectAntoniazzi, L; de Miranda, RC; Rauber, F; de Moraes, MM; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Lopes, C.; Rodrigues, Sara; Levy, RBArtigo em Revista Científica Internacional
2021Ultra-processed food consumption, appetitive traits and BMI in children: A prospective studyVedovato, GM; Vilela, S; Severo, M; Rodrigues, Sara; Lopes, C; Oliveira, AArtigo em Revista Científica Internacional
2023Ultra-Processed Food Literacy Intervention: A School Randomised Pilot Trial in PortugalAraújo, Taissa; Moraes, M.; Afonso, Cláudia; Rodrigues, SaraArtigo em Revista Científica Internacional
2020Vending Machines for food and beverages AT the University of Porto: Food Supply CharacterizationDias, Inês; Tavares, Rosa; Franchini, Bela; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Which food groups should be promoted to inscrease adherence to the Mediterranean Diet? A contribution towards targeting interventions for specific groups in the Portuguese populationTeixeira, B.; Poínhos, Rui; Rodrigues, Sara; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional