Browsing by Author Rodrigues, Sara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 47 to 62 of 62 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Qualitative evaluation of the menu and plate waste in public day care centers in são paulo city, brazilSilva, Giovana; Toloni, Maysa; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2008Regional food availability in representative samples of Portuguese households from 1990 to 2000.Rodrigues, Sara; Trichopoulou, Antonia; Almeida, Maria Daniel Vaz deArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2011Relation between cooking habits and skills and Mediterranean diet in a sample of Portuguese adolescentsLeal, Fernanda; Oliveira, Bruno; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Relation between cooking habits and skills and Mediterranean diet in a sample of Portuguese adolescentsLeal, Fernanda; Oliveira, Bruno; Rodrigues, SaraArtigo em Revista Científica Internacional
2010Relation between liking to cook and kidmed in a sample of Portuguese adolescentsLeal, Fernanda; Oliveira, Bruno; Rodrigues, SaraPoster em Conferência Internacional
2010Relation between liking to cook and kidmed in a sample of Portuguese adolescentsOliveira, Bruno; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Risk of metabolic complications and association with cooking skills and Mediterranean food pattern in a Portuguese economically disadvantaged populationSoares, S.; Sousa, C.; Ferreira, P.; Afonso, Cláudia; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016Roda da Alimentação Mediterrânica - Cultura, Tradição e Equilíbrio!Rodrigues, SaraOutras Publicações
2014School lunch adequacy and food waste: influence on Nutrient intake of primary school's children. Building Healthy Global Food Systems: A New imperative for Public HealthLiz Martins, M.; Goios, A.; Rodrigues, Sara; Cunha, L.M.; Rocha, AdaPoster em Conferência Internacional
2014Seasonal variation in food and beverages household availability - the case of PortugalAndré, A.I.; Rodrigues, Sara; Oliveira, BrunoPoster em Conferência Internacional
2012Seasonality in human diet: from production to nutritional statusAndré, Ana Isabel Ferreira; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Situational determinants of plate waste at school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, L.; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Sodium quantification in meals: from methodology to diagnosisResende, Carolina; Rodrigues, Sara; Pinho, Olívia; Graça, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Strategies to reduce plate waste in primary schools: experimental evaluationLiz Martins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2014The environmental impacts from the Portuguese fish consumption patterns: assessing cod, hake, sardine, horse mackerel, chub mackerel and salmon.Cavadas, A.; Neto, B.; Teixeira, A.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Trends in food availability in Portugal: the ANEMOS ProjectRodrigues, Sara; Rowcliffe, Patricia; Oikonomou, E.; Naska, A.; Almeida, Maria Daniel Vaz de; Trichopoulou, A.Poster em Conferência Internacional