Showing results 7 to 26 of 117
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2011 | Adherence to the Mediterranean food pattern in Portugal - 1961 to 2007 | Cruz, Graça; Rodrigues, Sara | Poster em Conferência Internacional |
2011 | Adherence to the Mediterranean food pattern in Portugal-1961 to 2007 | Cruz, Graça; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2021 | Adhering to a Mediterranean diet in a Mediterranean country: an excess cost for families? | Alves, R; Lopes C; Rodrigues, Sara; Perelman, J | Artigo em Revista Científica Internacional |
2011 | Adolescents eating out habits in a semi-urban city of Portugal | Almeida, V.; Oliveira, Bruno; Rodrigues, Sara | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2011 | Adolescents' eating out habits in a semi-urban city of Portugal | Almeida, V.; Oliveira, Bruno; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2011 | Adolescents' eating out habits in a semi-urban city of Portugal | Almeida, Vera; Oliveira, Bruno; Rodrigues, Sara | Poster em Conferência Internacional |
2021 | An Ultra-Processed Food Dietary Pattern Is Associated with Lower Diet Quality in Portuguese Adults and the Elderly: The UPPER Project | Ferreira, M.; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes C; de Miranda, RC; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB; Rodrigues, Sara | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Associated factors to the consumption of ultra-processed foods and its relation with dietary sources in Portugal | Magalhães, V; Severo, M; Correia, D; Torres, Duarte; Costa De Miranda, R; Rauber, F; Levy, R; Rodrigues, Sara; Lopes, C | Artigo em Revista Científica Internacional |
2020 | Association Between the Eating location and consumption of ultra-processed foods among Portuese children and Adolescents | Pimenta, Pedro; Magalhães, Vânia; Correia, Daniela; Lopes, Carla; Torres, Duarte; Rodrigues, Sara; Vilela, Sofia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2012 | Avaliação da ementa, adequação do consumo alimentar e desperdício em creches públicas concessionadas no Brasil | Silva, G.; Toloni, M.; Rodrigues, Sara; Rocha, Ada; Taddei, José | Artigo em Revista Científica Nacional |
2023 | Avaliação do efeito do Projeto creche com sabor e Saúde na melhoria da oferta Alimentar do almoço dirigida a crianças dos 0 aos 3 Anos em contexto de creche | Nova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Pita, Olívia; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Coelho, Beatriz Cidade; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, Ana | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2023 | Avaliação Qualitativa dos lanches Oferecidos dos 0 aos 3 Anos de Idade em Contexto de Creche: Resultados do Projeto Creche com Sabor e Saúde | Coelho, Beatriz Cidade da Silva; Nova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, Ana | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2013 | Children's satisfaction with school lunch in public primary schools | Martins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, Ada | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2023 | Como comemos o que comemos: o retrato das refeições em Portugal | Costa, A.; Simão, C.; Farias, A.; Rei, Mariana; Rodrigues, Sara; Torres, Duarte; Lopes, C. | Livro |
2020 | Comparação ambiental e nutricional entre a farinha de tenebrio molitor e a carne bovina na alimentação humana | Pantoja, B.; Carvalho, S.; Rocha, Ada; Rodrigues, Sara; Neto, B. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2023 | Comparação da oferta Alimentar do Almoço em contexto de creche com as recomendações para crianças dos 0 aos 3 Anos: Resultados do projeto creche com sabor e Saúde - C2S | Nova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Coelho, Beatriz Cidade; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, Ana | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2010 | Compliance with WHO dietary goals in Portugal, 1961 to 2003 | Cruz, Graça; Rodrigues, Sara | Poster em Conferência Internacional |
2013 | Consumo alimentar e nutricional de acordo com o local de refeição em crianças de idade pré-escolar. | Moreira, Teresa; Severo, Milton; Oliveira, Andreia; Ramos, Elisabete; Rodrigues, Sara; Lopes, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2013 | Consumo alimentar em casa versus outros locais de refeição em crianças de idade pré-escolar | Moreira, T.; Oliveira, A.; Ramos, E.; Rodrigues, Sara; Lopes, C. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Consumption of ultra-processed foods and adherence to the Mediterranean Diet Pattern and Portuguese adults and elderly: the UPPER Project | Moraes, Milena; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Antoniazzi, L.; Levy, R.; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |