Browsing by Author Rodrigues, Sara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 7 to 26 of 117 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Adherence to the Mediterranean food pattern in Portugal - 1961 to 2007Cruz, Graça; Rodrigues, SaraPoster em Conferência Internacional
2011Adherence to the Mediterranean food pattern in Portugal-1961 to 2007Cruz, Graça; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021Adhering to a Mediterranean diet in a Mediterranean country: an excess cost for families?Alves, R; Lopes C; Rodrigues, Sara; Perelman, JArtigo em Revista Científica Internacional
2011Adolescents eating out habits in a semi-urban city of PortugalAlmeida, V.; Oliveira, Bruno; Rodrigues, SaraArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Adolescents' eating out habits in a semi-urban city of PortugalAlmeida, V.; Oliveira, Bruno; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Adolescents' eating out habits in a semi-urban city of PortugalAlmeida, Vera; Oliveira, Bruno; Rodrigues, SaraPoster em Conferência Internacional
2021An Ultra-Processed Food Dietary Pattern Is Associated with Lower Diet Quality in Portuguese Adults and the Elderly: The UPPER ProjectFerreira, M.; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes C; de Miranda, RC; Rauber, F; Antoniazzi, L; Levy, RB; Rodrigues, SaraArtigo em Revista Científica Internacional
2021Associated factors to the consumption of ultra-processed foods and its relation with dietary sources in PortugalMagalhães, V; Severo, M; Correia, D; Torres, Duarte; Costa De Miranda, R; Rauber, F; Levy, R; Rodrigues, Sara; Lopes, CArtigo em Revista Científica Internacional
2020Association Between the Eating location and consumption of ultra-processed foods among Portuese children and AdolescentsPimenta, Pedro; Magalhães, Vânia; Correia, Daniela; Lopes, Carla; Torres, Duarte; Rodrigues, Sara; Vilela, SofiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2012Avaliação da ementa, adequação do consumo alimentar e desperdício em creches públicas concessionadas no BrasilSilva, G.; Toloni, M.; Rodrigues, Sara; Rocha, Ada; Taddei, JoséArtigo em Revista Científica Nacional
2023Avaliação do efeito do Projeto creche com sabor e Saúde na melhoria da oferta Alimentar do almoço dirigida a crianças dos 0 aos 3 Anos em contexto de crecheNova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Pita, Olívia; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Coelho, Beatriz Cidade; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2023Avaliação Qualitativa dos lanches Oferecidos dos 0 aos 3 Anos de Idade em Contexto de Creche: Resultados do Projeto Creche com Sabor e SaúdeCoelho, Beatriz Cidade da Silva; Nova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Children's satisfaction with school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2023Como comemos o que comemos: o retrato das refeições em PortugalCosta, A.; Simão, C.; Farias, A.; Rei, Mariana; Rodrigues, Sara; Torres, Duarte; Lopes, C.Livro
2020Comparação ambiental e nutricional entre a farinha de tenebrio molitor e a carne bovina na alimentação humanaPantoja, B.; Carvalho, S.; Rocha, Ada; Rodrigues, Sara; Neto, B.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2023Comparação da oferta Alimentar do Almoço em contexto de creche com as recomendações para crianças dos 0 aos 3 Anos: Resultados do projeto creche com sabor e Saúde - C2SNova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Coelho, Beatriz Cidade; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Compliance with WHO dietary goals in Portugal, 1961 to 2003Cruz, Graça; Rodrigues, SaraPoster em Conferência Internacional
2013Consumo alimentar e nutricional de acordo com o local de refeição em crianças de idade pré-escolar.Moreira, Teresa; Severo, Milton; Oliveira, Andreia; Ramos, Elisabete; Rodrigues, Sara; Lopes, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Consumo alimentar em casa versus outros locais de refeição em crianças de idade pré-escolarMoreira, T.; Oliveira, A.; Ramos, E.; Rodrigues, Sara; Lopes, C.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Consumption of ultra-processed foods and adherence to the Mediterranean Diet Pattern and Portuguese adults and elderly: the UPPER ProjectMoraes, Milena; Oliveira, B.M.P.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Antoniazzi, L.; Levy, R.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional