Showing results 38 to 57 of 117
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2021 | Dietary patterns of Portuguese children and adolescent population and its sociodemographic factors the upper | Moraes, Milena; Oliveira, Bruno M P M; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, Carla; Miranda, Renata; Rauber, Fernanda; Antoniazzi, Luiza; Levy, Renata; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2017 | Eating at restaurants, at work or at home. Is there a difference? A study among adults of 11 European countries in the context of the HECTOR* project | Orfanos, P; Naska, A; Rodrigues, Sara; Lopes, C; Freisling, H; Rohrmann, S; Sieri, S; Elmadfa, I; Lachat, C; Gedrich, K; Boeing, H; Katzke, V; Turrini, A; Tumino, R; Ricceri, F; Mattiello, A; Palli, D; Ocké, M; Engeset, D; Oltarzewski, M; Nilsson, L. M; Key, T; Trichopoulou, A | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Eating in or out of home in the Portuguese population are there differences in dietary intake | Sila, Mariana; Rodrigues, Sara; Correia, Daniel; Severo, Milton; Torres, Duarte; Lopes, Carla | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2010 | Eating out in Portugal: 1990 and 2000 | Rodrigues, Sara; Ávila, Helena; Oliveira, Bruno | Poster em Conferência Internacional |
2011 | Eating out in Portugal: an analysis of the food service system | Ávila, Helena; Oliveira, Bruno; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2011 | Eating out in Portugal: an analysis of the food service system | Marques, Helena; Oliveira, Bruno; Rodrigues, Sara | Poster em Conferência Internacional |
2015 | Eating out of home and dietary adequacy in preschool children | Moreira, T.; Severo, M.; Oliveira, A.; Ramos, E.; Rodrigues, Sara; Lopes, C. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2010 | Energy and macronutrient availability of Portuguese Elderly households: association with income and expenditures | Rodrigues, Sara; Oliveira, Bruno; Almeida, Maria Daniel Vaz de | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2020 | Energy share of ultra-processed food groups in Portugal: the UPPER Project | Moraes, M.; Magalhães, V.; Santos, Cristina; Afonso, Cláudia; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Levy, B.; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | European Nutrition and Health Report 2009, National report - Portugal | Rodrigues, Sara; Pinhão, Sílvia; Ferreira, Luciana; Lopes, Carla; Ramos, Elisabete; Almeida, Maria Daniel Vaz de | Capítulo ou Parte de Livro |
2013 | Evaluation of food waste at primary schools based on protein source: meat vs. fish-based meals | Martins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2023 | Evolução do tipo de texturas e cortes dos Alimentos Disponibilizados a crianças dos 0 Aos 3 Anos em contexto de creche: Resultados do projeto creche com sabor e Saúde-C2S | Nova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Coelho, Cidade; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, Ana | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2020 | Factors influencing food waste during lunch of fourth-grade school children | Martins, ML; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2013 | Fish and seafood in Portugal - a review of its availability and consumption | Teixeira, António; Rodrigues, Sara; Cavadas, Ana; Neto, Belmira | Relatório Técnico |
2022 | Food and nutrition literacy intervention: a school randomised pilot trial on ultra-processed food | Araújo, Taissa; Moraes, Milena; Afonso, Cláudia; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | Food balance sheet and household budget survey dietary data and mortality patterns in Europe | Naska, Androniki; Berg, Mari-Anna; Cuadrado, Carmen; Freisling, Heinz; Gedrich, Kurt; Gregoric, Matej; Kelleher, Cecily; Leskova, Emilia; Nelson, Michael; Pace, Lucienne; Remaut, Anne-Marie; Rodrigues, Sara; Sekula, Wlodzimierz; Sjöstrom, Michael; Trygg, KKerstin; Turrini, Aida; Volatier, Jean Luc; Zajkas, Gabor; Trichopoulou, Antonia | Artigo em Revista Científica Internacional |
2008 | Food balance sheet and household budget survey dietary data and mortality patterns in Europe. | Naska, Androniki; Berg, Mari-Anna; Cuadrado, Carmen; Freisling, Heinz; Gedrich, Kurt; Gregoric, Matej; Kelleher, Cecily; Leskova, Emilia; Nelson, Michael; Pace, Lucienne; Remaut, Anne-Marie; Rodrigues, Sara; Sekula, Wlodzimierz; Sjöstrom, Michael; Trygg, KKerstin; Turrini, Aida; Volatier, Jean Luc; Zajkas, Gabor; Trichopoulou, Antonia | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Food Preparation Patterns and Diet Quality in the Portuguese population | Rei, M.; Correia, D.; Torres, Duarte; Lopes, C.; Costa, A.I.; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2021 | Food preparation/Acquisition patterns in Portugal-Results from the IAN-AF 2015-2016 Study | Rei, Mariana; Correia, Daniela; Torres, Duarte; Lopes, Carla; Costa, Ana Isabel; Rodrigues, Sara | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Food Processing: Comparison of Different Food Classification Systems | De Araújo T.P.; De Moraes M.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara | Artigo em Revista Científica Internacional |