Browsing by Author Rodrigues, Sara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 38 to 57 of 117 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2021Dietary patterns of Portuguese children and adolescent population and its sociodemographic factors the upperMoraes, Milena; Oliveira, Bruno M P M; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Torres, Duarte; Lopes, Carla; Miranda, Renata; Rauber, Fernanda; Antoniazzi, Luiza; Levy, Renata; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2017Eating at restaurants, at work or at home. Is there a difference? A study among adults of 11 European countries in the context of the HECTOR* projectOrfanos, P; Naska, A; Rodrigues, Sara; Lopes, C; Freisling, H; Rohrmann, S; Sieri, S; Elmadfa, I; Lachat, C; Gedrich, K; Boeing, H; Katzke, V; Turrini, A; Tumino, R; Ricceri, F; Mattiello, A; Palli, D; Ocké, M; Engeset, D; Oltarzewski, M; Nilsson, L. M; Key, T; Trichopoulou, AArtigo em Revista Científica Internacional
2021Eating in or out of home in the Portuguese population are there differences in dietary intakeSila, Mariana; Rodrigues, Sara; Correia, Daniel; Severo, Milton; Torres, Duarte; Lopes, CarlaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Eating out in Portugal: 1990 and 2000Rodrigues, Sara; Ávila, Helena; Oliveira, BrunoPoster em Conferência Internacional
2011Eating out in Portugal: an analysis of the food service systemÁvila, Helena; Oliveira, Bruno; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Eating out in Portugal: an analysis of the food service systemMarques, Helena; Oliveira, Bruno; Rodrigues, SaraPoster em Conferência Internacional
2015Eating out of home and dietary adequacy in preschool childrenMoreira, T.; Severo, M.; Oliveira, A.; Ramos, E.; Rodrigues, Sara; Lopes, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2010Energy and macronutrient availability of Portuguese Elderly households: association with income and expendituresRodrigues, Sara; Oliveira, Bruno; Almeida, Maria Daniel Vaz deResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Energy share of ultra-processed food groups in Portugal: the UPPER ProjectMoraes, M.; Magalhães, V.; Santos, Cristina; Afonso, Cláudia; Lopes, C.; Miranda, R.; Rauber, F.; Levy, B.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009European Nutrition and Health Report 2009, National report - PortugalRodrigues, Sara; Pinhão, Sílvia; Ferreira, Luciana; Lopes, Carla; Ramos, Elisabete; Almeida, Maria Daniel Vaz deCapítulo ou Parte de Livro
2013Evaluation of food waste at primary schools based on protein source: meat vs. fish-based mealsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2023Evolução do tipo de texturas e cortes dos Alimentos Disponibilizados a crianças dos 0 Aos 3 Anos em contexto de creche: Resultados do projeto creche com sabor e Saúde-C2SNova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Coelho, Cidade; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Factors influencing food waste during lunch of fourth-grade school childrenMartins, ML; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Fish and seafood in Portugal - a review of its availability and consumptionTeixeira, António; Rodrigues, Sara; Cavadas, Ana; Neto, BelmiraRelatório Técnico
2022Food and nutrition literacy intervention: a school randomised pilot trial on ultra-processed foodAraújo, Taissa; Moraes, Milena; Afonso, Cláudia; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Food balance sheet and household budget survey dietary data and mortality patterns in EuropeNaska, Androniki; Berg, Mari-Anna; Cuadrado, Carmen; Freisling, Heinz; Gedrich, Kurt; Gregoric, Matej; Kelleher, Cecily; Leskova, Emilia; Nelson, Michael; Pace, Lucienne; Remaut, Anne-Marie; Rodrigues, Sara; Sekula, Wlodzimierz; Sjöstrom, Michael; Trygg, KKerstin; Turrini, Aida; Volatier, Jean Luc; Zajkas, Gabor; Trichopoulou, AntoniaArtigo em Revista Científica Internacional
2008Food balance sheet and household budget survey dietary data and mortality patterns in Europe.Naska, Androniki; Berg, Mari-Anna; Cuadrado, Carmen; Freisling, Heinz; Gedrich, Kurt; Gregoric, Matej; Kelleher, Cecily; Leskova, Emilia; Nelson, Michael; Pace, Lucienne; Remaut, Anne-Marie; Rodrigues, Sara; Sekula, Wlodzimierz; Sjöstrom, Michael; Trygg, KKerstin; Turrini, Aida; Volatier, Jean Luc; Zajkas, Gabor; Trichopoulou, AntoniaArtigo em Revista Científica Internacional
2022Food Preparation Patterns and Diet Quality in the Portuguese populationRei, M.; Correia, D.; Torres, Duarte; Lopes, C.; Costa, A.I.; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2021Food preparation/Acquisition patterns in Portugal-Results from the IAN-AF 2015-2016 StudyRei, Mariana; Correia, Daniela; Torres, Duarte; Lopes, Carla; Costa, Ana Isabel; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Food Processing: Comparison of Different Food Classification SystemsDe Araújo T.P.; De Moraes M.M.; Afonso, Cláudia; Santos, Cristina; Rodrigues, SaraArtigo em Revista Científica Internacional