Browsing by Author Rodrigues, M.

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2022Impact of an innovative equipment to monitor and control salt usage during cooking at home on salt intake and blood pressure: Randomized controlled trial iMC SALTSantos, T.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Abreu S.; Esteves, S.; Oliveira, L.; Norton, P.; Rodrigues, M.; Ndrio, A.; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2022Intermediate meals and the place of consumption: which relationship?Lima, J.; Eulálio, M.; Rodrigues, M.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Interventions that successfully reduced adults salt intake: a systematic reviewSantos, T.; Moreira, Pedro; Rodrigues, M.; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Norton P.; Ndrio A.; Gonçalves, C.Artigo em Revista Científica Internacional
2023Neurodevelopment and Dietary Intake in Toddlers: A Cross-Sectional Study from the Healthy Children 2021 ProjectRodrigues, MC; Rosário, R; Duarte, A; Silva, MJ; Augusto, C; Rodrigues, M.; Padrão, Patrícia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2021Relação entre o consumo de sal percepcionado e o consumo de sal estimadoRodrigues, M.; Pinho, Olívia; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Gonçalves, C.Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2023Unprocessed and minimally processed foods are positively associated with neurodevelopment in toddlersRodrigues, M.C.; Rosário, R.; Duarte, A.; Rodrigues, M.; Padrão, Patrícia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional