Browsing by Author Rocha, Ada

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 212 to 231 of 242 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2021Realização de Refeições intermédias e sua composição nutricional e a adequação do valor energético da refeição SubsequenteRodrigues, Marisa; Eulália, Mafalda; Lima, João P M; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school childrenGonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Refeições escolares- programas governamentais no Brasil e em PortugalSilva, Margareth Xavier da; Martins, Margarida; Pierucci, Anna Paola; Pedrosa, Cristiana; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, Ada; Morais, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Salt perception by consumers of a typical dish at a Portuguese university canteenRocha, Ada; Kent-Smith, Luiza; Proença, RossanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Salt reduction in vegetable soup does not affect saltiness intensity and liking in the elderly and childrenGonçalves, C.; Monteiro, S.; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional
2011Sanitary characterization of elementary school foodservices at a Portuguese municipalityMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011School Canteen DesignCorreia, M.J.; Rocha, Ada; Leite, P.Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2014School lunch adequacy and food waste: influence on Nutrient intake of primary school's children. Building Healthy Global Food Systems: A New imperative for Public HealthLiz Martins, M.; Goios, A.; Rodrigues, Sara; Cunha, L.M.; Rocha, AdaPoster em Conferência Internacional
2021School lunch nutritional adequacy: What is served, consumed and wastedLiz Martins, M; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
1995Shelf-life of chilled cut orange determinated by sensory qualityRocha, Ada; Brochado, C.M; Kirby, R.; Morais, A.M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2013Situational determinants of plate waste at school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, L.; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Smoothies comerciais. Estabilidade dos compostos antioxidantesNunes, M.A.; Costa, A.; Barreira, J.; Vinha, A.; Alves, R.C.; Rocha, Ada; Oliveira, M.B.P.P.Artigo em Revista Científica Nacional
2015Strategies to reduce plate waste in primary schools: experimental evaluationLiz Martins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2014Study of food waste in primary schools and kindergartensFamiliar, D.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022-06-09Sustainability Dimensions of the Mediterranean Diet: A Systematic Review of the Indicators Used and Its ResultsBôto, J.M.; Rocha, Ada; Miguéis, V.L.; Meireles, M.; Neto, BelmiraArtigo em Revista Científica Internacional
2020Sustainability in the agrifood chain: an innovative course offered at the University of PortoNeto, B.; Carvalho, S.; Rocha, Ada; Rodrigues, SaraResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2022-07-05Sustainable Food Production and ConsumptionRocha, Ada; Belmira NetoOutra Publicação em Revista Científica Internacional
2014System of planning and evaluation of school mealsRocha, Ada; Afonso, Cláudia; Santos, Maria; Morais, Cecília; Franchini, Bela; Chilro, RuiArtigo em Revista Científica Internacional
2010System of planning and evaluation of school mealsAfonso, Claudia; Santos, Cristina; Morais, Cecília; Franchini, Bela; Chilro, Rui; Rocha, AdaPoster em Conferência Internacional