Browsing by Author Rocha, Ada

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 149 to 168 of 242 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Impact of school fruit program on fruit consumption by childrenSampaio, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Impacto Económico do Desperdício Alimentar num Centro EscolarRibeiro, J.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2012Implementation of a food safety system based in HACCP methodology at a social centerCarvalheiro, Ricardo; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
1998Influence of Chemical Treatment on quality of cut appleRocha, Ada; Brochado, C.M; Morais, A.M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2001Influence of controlled atmosphere storage on polyphenoloxidase activity in relation to colour changes of minimally processes "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2013Influence of overall meal sensory characteristics on school lunch acceptanceMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Influence of socioeconomic status and parents' educational level on food consumption of primary school childrenLiz Martins, M.; Bastos, S.; Goios, A.; Rodrigues, Sara; Cunha, L.M.; Rocha, AdaPoster em Conferência Internacional
2018Influência da distância, tempo e meio de deslocação para o trabalho na opção de trazer almoço de casa em colaboradores de uma universidadeLima, J.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Innovation at a Brazilian Fishing Cooperative -The Successful Case of CoorimbatáLima, Marcio de; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Inovação e tecnologia social - o caso da cooperativa de pescacores e artesãos de pai André e Bonsucesso - Corimbatá, Mato Grosso, BrasilRocha, Ada; Lima, MarcioPoster em Conferência Nacional
2022Intermediate meals and the place of consumption: which relationship?Lima, J.; Eulálio, M.; Rodrigues, M.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Job satisfaction of Food HandlersNunes, H.; Rocha, Ada; Oliveira, BrunoArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2011Job satisfaction of food handlers at a Portuguese foodservice university unitMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020KIMEHS Proposal of an Index for Qualitative Evaluation of Childrens Menus: A Pilot StudyRocha, Ada; Viegas, CArtigo em Revista Científica Internacional
2016Low serum levels of vitamin B12 in older adults with normal nutritional status by mini nutritional assessmentAraújo, DA; Noronha, MB; Cunha, NA; Abrunhosa, SF; Rocha, Ada; Amaral, TeresaArtigo em Revista Científica Internacional
2009Manipuladores de Alimentos - Caracterização sociodemográfica e formação profissionalRocha, Ada; Barros, Manuela; Lameiras, JoãoArtigo em Revista Científica Nacional
2011Meal quality characterization served at a Portuguese hospitalRocha, Ada; Costa, C.S.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Menos nutrientes e mais alimentos: proposta de abordagem para escolhas conscientesViegas, C.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2007Minimal processed products as an answer to nutritional requirements of elderly peopleRocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2004Modified atmosphere package for appleRocha, Ada; Barreiro, M.G.; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional