Browsing by Author Rocha, Ada

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 50 to 69 of 242 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2017Caracterização Antropométrica dos atletas de remo Juvenis PortuguesesLima, João; Rodrigues, Jéssica; Canhola, José; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Caracterização antropométrica e consumo alimentar em atletas de remoMartins, Margarida; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2021Caracterização da oferta alimentar de menus para estudantes em Restauração PúblicaCampos, Mariana; Rocha, Ada; Viegas, Cláudia; Teixeira, Beatriz; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2012Caracterização da Prestação do Serviço de Refeições Escolares pelos Municípios PortuguesesBarbosa, Mariana; Ávila, Helena; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2021Caracterização de comportamentos e práticas relacionadas com a alimentação e o desperdício alimentar no domicílio em PortugalFreitas, Isabela; Rocha, Ada; Martins, MargaridaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Caracterização de lanches e almoços de escolares em Centro de Estudo de Portugal sob a perspectiva alimentar e ambientalVenzke, JG; Almeida, B; Scarparo, ALS; Rocha, AdaCapítulo ou Parte de Livro
2021Caracterização do consumo alimentar no setor da restauração em PortugalRocha, Ada; Liz Martins, Margarida; Batalhão, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Caracterização do consumo de hortofrutícolas em atletas de remoMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2016Características dos programas de alimentação escolar do Brasil e de PortugalMargareth Xavier da Silva; Liz Martins, Margarida; Anna Paola Trindade Rocha Pierucci; Cristiana Pedrosa; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2022Changes in food behavior during the first lockdown of COVID-19 pandemic: A multi-country study about changes in eating habits, motivations, and food-related behaviorsLamy, E; Viegas, C; Rocha, Ada; Raquel Lucas, M; Tavares, S; Capela e Silva, F; Guedes, D; Laureati, M; Zian, Z; Salles Machado, A; Ellssel, P; Freyer, B; González Rodrigo, E; Calzadilla, J; Majewski, E; Prazeres, I; Silva, V; Juraak, J; Platilová Vorlíková, L; Kamutali, A; Regina Tschá, E; Villalobos, K; Želvyt, R; Monkeviciene, I; Elati, J; de Souza Pinto, AM; Midori Castelo, P; Anzman Frasca, S; Consortium for Changes in Food Behavior COVID 19Artigo em Revista Científica Internacional
1998Characterisation of "Starking" apple polyphenoloxidaseRocha, Ada; Cano, M. Pilar; Galeazzi, Maria A.M; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2022Characterization of behaviors and practices related to household food waste in PortugalFreitas, I.; Rocha, Ada; Liz Martins, M.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Characterization of food offer at a university cafeteriaLima, J.P.; Mendes, R.; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021Characterization of menus for students in public restaurants in the areas surrounding educational establishmentsBarracosa, R.; Campos, M.; Ferreira, M.; Ramos, S.; Vieira, É.; Afonso, Cláudia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2001Characterization of polyphenoloxidase (PPO) extracted from "Jonagored" appleRocha, Ada; Morais, Alcina M.M.BArtigo em Revista Científica Internacional
2012Characterization of school food service of Portuguese MunicipalitiesBarbosa, M.; Avila, H.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Characterization of street food consumption according to age, multicentric studyDuran Aguero, S; Marina Arboleda, LM; Velasquez Vargas, JEV; Centurion, GF; Gonzalez Cespedes, LEG; Rocha, Ada; Lima, JPM; Celeste Nessier, MC; Elisabeth Raimondo, EE; Velasquez Valderrama, AMV; Gonzalez Sanchez, JCG; Ivankovich Guillen, SI; Cordon Arrivillaga, KRC; Gonzalez Madden, EEG; Mauricio Alza, SMM; Leon Caceres, JL; Agazzi, B; Ortiz, A; Cabanes, D; Brasioli, M; Torres, JArtigo em Revista Científica Internacional
2022Characterization of take-away/delivery menus during the second lockdown in PortugalBranco, Ana R.; Coelho, Ana C.; Costa, Roberta; Gaspar, Marta; Leça, Bruna; Pereira, Filipa; Pinto, Leonor; Ribeiro, Rita; Afonso, Cláudia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Children's menus in shopping centre restaurants: a multicentric studyViegas, C.; Lima, J.; Afonso, Cláudia; Toth, A.J.; Bálint Illés, C.; Bittsánszky, A.; Šatali, Z.; Vidaek Filipec, S; Fabijanic, V.; Duran, S.; Torres, J.A.; Spinelli, M.; Matias, A.; Souza Pinto, A.M.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Children's satisfaction with school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional