Showing results 64 to 83 of 266
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2023 | Challenges of Food Service towards Sustainability Beyond Food Waste | Rocha, Ada; Viegas, C | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Changes in food behavior during the first lockdown of COVID-19 pandemic: A multi-country study about changes in eating habits, motivations, and food-related behaviors | Lamy, E; Viegas, C; Rocha, Ada; Raquel Lucas, M; Tavares, S; Capela e Silva, F; Guedes, D; Laureati, M; Zian, Z; Salles Machado, A; Ellssel, P; Freyer, B; González Rodrigo, E; Calzadilla, J; Majewski, E; Prazeres, I; Silva, V; Juraak, J; Platilová Vorlíková, L; Kamutali, A; Regina Tschá, E; Villalobos, K; Želvyt, R; Monkeviciene, I; Elati, J; de Souza Pinto, AM; Midori Castelo, P; Anzman Frasca, S; Consortium for Changes in Food Behavior COVID 19 | Artigo em Revista Científica Internacional |
1998 | Characterisation of 'Starking' apple polyphenoloxidase | Rocha, Ada; Cano, MP; Galeazzi, MAM; Morais, AMMB | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Characterization of behaviors and practices related to household food waste in Portugal | Freitas, I.; Rocha, Ada; Liz Martins, M. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2019 | Characterization of food offer at a university cafeteria | Lima, J.P.; Mendes, R.; Rocha, Ada | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2021 | Characterization of menus for students in public restaurants in the areas surrounding educational establishments | Barracosa, R.; Campos, M.; Ferreira, M.; Ramos, S.; Vieira, É.; Afonso, Cláudia; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2001 | Characterization of polyphenoloxidase (PPO) extracted from 'Jonagored' apple | Rocha, Ada; Morais, AMMB | Artigo em Revista Científica Internacional |
2012 | Characterization of school food service of Portuguese Municipalities | Barbosa, M.; Avila, H.; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2018 | Characterization of street food consumption according to age, multicentric study | Duran Aguero, S; Marina Arboleda, LM; Velasquez Vargas, JEV; Centurion, GF; Gonzalez Cespedes, LEG; Rocha, Ada; Lima, JPM; Celeste Nessier, MC; Elisabeth Raimondo, EE; Velasquez Valderrama, AMV; Gonzalez Sanchez, JCG; Ivankovich Guillen, SI; Cordon Arrivillaga, KRC; Gonzalez Madden, EEG; Mauricio Alza, SMM; Leon Caceres, JL; Agazzi, B; Ortiz, A; Cabanes, D; Brasioli, M; Torres, J | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Characterization of take-away/delivery menus during the second lockdown in Portugal | Branco, Ana R.; Coelho, Ana C.; Costa, Roberta; Gaspar, Marta; Leça, Bruna; Pereira, Filipa; Pinto, Leonor; Ribeiro, Rita; Afonso, Cláudia; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2021 | Children's menus in shopping centre restaurants: a multicentric study | Viegas, C.; Lima, J.; Afonso, Cláudia; Toth, A.J.; Bálint Illés, C.; Bittsánszky, A.; Šatali, Z.; Vidaek Filipec, S; Fabijanic, V.; Duran, S.; Torres, J.A.; Spinelli, M.; Matias, A.; Souza Pinto, A.M.; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2013 | Children's satisfaction with school lunch in public primary schools | Martins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, Ada | Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional |
2020 | Children-Menus in Restaurants: A Qualitative study comparing Portugal and Brasil | Lima, João.P.M.; Afonso, Cláudia; Viegas, Cláudia; Mateus, Maria.P; Spinelli, Mônica; Matias, Andrea; Pinto, Ana .M.S.; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Children-menus in restaurants: a qualitative study comparing Portugal and Brazil | Lima, J.P.; Afonso, Cláudia; Viegas, C.; Mateus, M.P.; Spinelli, M.; Pinto, A.M.S.; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2019 | Choose university canteen or not: a question of quality | Lima, J.P.; Costa, A.; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2017 | Classification of Thinness, Overweight, and Obesity as a Function of the Body Mass Index and Fat Percentiles in Preschool and Primary School Children | Rodrigues, J; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |
2019 | Comida de rua: Consumo e perceção de salubridade em consumidores portugueses | Lima, J.P.; Ortiz, A., Velásquez, A. Agazzi, B., Cabanes, D., Gonzalez, E., Raimondo, E., et al.; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Nacional |
2017 | Comida de Rua: consumo e seus determinantes em Portugal e na América latina | Lima, João; Rocha, Ada; Ortiz, Alfonsina; Velásquez, Ángela; Agazzi, Beatriz; Cabanes, Débora; Gonzalez, Elka; Raimondo, Emilia; Fretes, Gabriela; Cordón, Karla; Torres, Jairo; Léon, Johanna; Velásquez, John; Gonzalez, Juan; Gonzalez, Laura; Arboleda, Luz; Nessier, María; Brasioli, Marli; Mauricio, saby; Durán, Samuel; Lvankovich | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2020 | Comparação ambiental e nutricional entre a farinha de tenebrio molitor e a carne bovina na alimentação humana | Pantoja, B.; Carvalho, S.; Rocha, Ada; Rodrigues, Sara; Neto, B. | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2013 | Comparação da composição corporal de remadores utilizando a bioimpedância e as dobras cutâneas | Martins, Margarida; Carvalheiro, Ricardo; Rocha, Ada | Artigo em Revista Científica Internacional |