Browsing by Author Rocha, Ada

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 64 to 83 of 266 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2023Challenges of Food Service towards Sustainability Beyond Food WasteRocha, Ada; Viegas, CArtigo em Revista Científica Internacional
2022Changes in food behavior during the first lockdown of COVID-19 pandemic: A multi-country study about changes in eating habits, motivations, and food-related behaviorsLamy, E; Viegas, C; Rocha, Ada; Raquel Lucas, M; Tavares, S; Capela e Silva, F; Guedes, D; Laureati, M; Zian, Z; Salles Machado, A; Ellssel, P; Freyer, B; González Rodrigo, E; Calzadilla, J; Majewski, E; Prazeres, I; Silva, V; Juraak, J; Platilová Vorlíková, L; Kamutali, A; Regina Tschá, E; Villalobos, K; Želvyt, R; Monkeviciene, I; Elati, J; de Souza Pinto, AM; Midori Castelo, P; Anzman Frasca, S; Consortium for Changes in Food Behavior COVID 19Artigo em Revista Científica Internacional
1998Characterisation of 'Starking' apple polyphenoloxidaseRocha, Ada; Cano, MP; Galeazzi, MAM; Morais, AMMBArtigo em Revista Científica Internacional
2022Characterization of behaviors and practices related to household food waste in PortugalFreitas, I.; Rocha, Ada; Liz Martins, M.Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2019Characterization of food offer at a university cafeteriaLima, J.P.; Mendes, R.; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2021Characterization of menus for students in public restaurants in the areas surrounding educational establishmentsBarracosa, R.; Campos, M.; Ferreira, M.; Ramos, S.; Vieira, É.; Afonso, Cláudia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2001Characterization of polyphenoloxidase (PPO) extracted from 'Jonagored' appleRocha, Ada; Morais, AMMBArtigo em Revista Científica Internacional
2012Characterization of school food service of Portuguese MunicipalitiesBarbosa, M.; Avila, H.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2018Characterization of street food consumption according to age, multicentric studyDuran Aguero, S; Marina Arboleda, LM; Velasquez Vargas, JEV; Centurion, GF; Gonzalez Cespedes, LEG; Rocha, Ada; Lima, JPM; Celeste Nessier, MC; Elisabeth Raimondo, EE; Velasquez Valderrama, AMV; Gonzalez Sanchez, JCG; Ivankovich Guillen, SI; Cordon Arrivillaga, KRC; Gonzalez Madden, EEG; Mauricio Alza, SMM; Leon Caceres, JL; Agazzi, B; Ortiz, A; Cabanes, D; Brasioli, M; Torres, JArtigo em Revista Científica Internacional
2022Characterization of take-away/delivery menus during the second lockdown in PortugalBranco, Ana R.; Coelho, Ana C.; Costa, Roberta; Gaspar, Marta; Leça, Bruna; Pereira, Filipa; Pinto, Leonor; Ribeiro, Rita; Afonso, Cláudia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Children's menus in shopping centre restaurants: a multicentric studyViegas, C.; Lima, J.; Afonso, Cláudia; Toth, A.J.; Bálint Illés, C.; Bittsánszky, A.; Šatali, Z.; Vidaek Filipec, S; Fabijanic, V.; Duran, S.; Torres, J.A.; Spinelli, M.; Matias, A.; Souza Pinto, A.M.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Children's satisfaction with school lunch in public primary schoolsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2020Children-Menus in Restaurants: A Qualitative study comparing Portugal and BrasilLima, João.P.M.; Afonso, Cláudia; Viegas, Cláudia; Mateus, Maria.P; Spinelli, Mônica; Matias, Andrea; Pinto, Ana .M.S.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Children-menus in restaurants: a qualitative study comparing Portugal and BrazilLima, J.P.; Afonso, Cláudia; Viegas, C.; Mateus, M.P.; Spinelli, M.; Pinto, A.M.S.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2019Choose university canteen or not: a question of qualityLima, J.P.; Costa, A.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2017Classification of Thinness, Overweight, and Obesity as a Function of the Body Mass Index and Fat Percentiles in Preschool and Primary School ChildrenRodrigues, J; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2019Comida de rua: Consumo e perceção de salubridade em consumidores portuguesesLima, J.P.; Ortiz, A., Velásquez, A. Agazzi, B., Cabanes, D., Gonzalez, E., Raimondo, E., et al.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2017Comida de Rua: consumo e seus determinantes em Portugal e na América latinaLima, João; Rocha, Ada; Ortiz, Alfonsina; Velásquez, Ángela; Agazzi, Beatriz; Cabanes, Débora; Gonzalez, Elka; Raimondo, Emilia; Fretes, Gabriela; Cordón, Karla; Torres, Jairo; Léon, Johanna; Velásquez, John; Gonzalez, Juan; Gonzalez, Laura; Arboleda, Luz; Nessier, María; Brasioli, Marli; Mauricio, saby; Durán, Samuel; LvankovichResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2020Comparação ambiental e nutricional entre a farinha de tenebrio molitor e a carne bovina na alimentação humanaPantoja, B.; Carvalho, S.; Rocha, Ada; Rodrigues, Sara; Neto, B.Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2013Comparação da composição corporal de remadores utilizando a bioimpedância e as dobras cutâneasMartins, Margarida; Carvalheiro, Ricardo; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional