Browsing by Author Rocha, Ada

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 221 to 240 of 266 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Project - 'Colourful world of foodsMartins, Margarida; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2008Projecto de implementação de um sistema de segurança alimentar baseado na metodologia HACCP num Centro SocialRocha, Ada; Carvalheiro, R.Artigo em Revista Científica Nacional
2023Projeto C2S - Creche com Sabor e Saúde. Relatório de ResultadosTeixeira, Beatriz; Dias, I.; Conceição, M.; Nova, Lúcia; Coelho, Beatriz Cidade; Ferreira, L.; Jorge, A.V.; Pita, Olívia; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Rocha, Ada; Afonso, CláudiaRelatório Técnico
2022Promoção de ambientes alimentares saudáveis: o papel da restauração pública na proximidade de estabelecimentos de ensinoCampos, M.; Teixeira, B.; Rocha, Ada; Viegas, C.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018Promoting healthy eating at the workplace: the role of the interest in different groups of employeesLima, J.; Brandão, T.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022Promoting healthy eating environments: the role of public catering in the areas surrounding educational establishmentsCampos, M.; Teixeira, B.; Rocha, Ada; Viegas, C.; Poínhos, Rui; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009Proposta de critérios para avaliação qualitativa de ementasBessa, Vera; Monteiro, A.; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2023Qualidade dos menus infantis em shoppings centers do BrasilVenzke, JG; Aranalde, GA; Scarparo, ALS; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Qualitative evaluation of the menu and plate waste in public day care centers in são paulo city, brazilSilva, Giovana; Toloni, Maysa; Rodrigues, Sara; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2011Quality Evaluation of Meals served at a Portuguese HospitalCosta, C.S.; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2007Quality of grated carrot (var. Nantes) packed under vacuumRocha, Ada; Ferreira, JFFC; Silva, AMM; Almeida, GN; Morais, AMMBArtigo em Revista Científica Internacional
2021Quality of kids' meals in fast-food restaurants: the nutritional content is not enough for an informed choicePinto, DC; Viegas, CACL; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2021Quantificação do teor de sal das refeições confecionadas numa instituição para idososAlmeida, Beatriz; Rocha, Ada; Viegas, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008Que desportos queimam mais calorias?Rocha, AdaOutras Publicações
2021Realização de Refeições intermédias e sua composição nutricional e a adequação do valor energético da refeição SubsequenteRodrigues, Marisa; Eulália, Mafalda; Lima, João P M; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school childrenGonçalves, Carla; Monteiro, Sérgio; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, Sandra; Pinho, Olívia; Moreira, PedroResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Refeições escolares- programas governamentais no Brasil e em PortugalSilva, Margareth Xavier da; Martins, Margarida; Pierucci, Anna Paola; Pedrosa, Cristiana; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2007Role of minimally processed fruit and vegetables on the diet of the consumers in the XXI centuryRocha, Ada; Morais, AArtigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
2010Salt perception by consumers of a typical dish at a Portuguese university canteenRocha, Ada; Kent-Smith, Luiza; Proença, RossanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Salt reduction in vegetable soup does not affect saltiness intensity and liking in the elderly and childrenGonçalves, C.; Monteiro, S.; Padrão, Patrícia; Rocha, Ada; Abreu, S.; Pinho, Olívia; Moreira, PedroArtigo em Revista Científica Internacional