Skip navigation
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Document Type
Access types
Scientific areas
Scientific areas (cloud format)
Help
Idioma
English
português
Repositório Aberto da Universidade do Porto
Browsing by Author Rocha, Ada
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Issue date
Author
Submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 217 to 236 of 266
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
Type
2021
Posición del EFAD sobre patrones alimentarios sostenibles: el dietista-nutricionista como agente facilitador
Monino Gomez, M.
;
Misir, A.
;
Belogianni, K.
;
Nigi, K.
;
Rocha, Ada
;
García Gonzalez, A.
;
Janiszewska, K.
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Potencialidades da ISO 22000 numa cooperativa
Rocha, Ada
;
Lima, Marcio de
;
Neto, Adelino
;
Faria, Cláudia
;
Rossignoli, Paulo
Artigo em Revista Científica Nacional
2012
Pre requisites evaluation - good manufacturing practices and standard operational procedures at Coorimbatá Cooperative
Lima, Márcio
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2016
Prevalência de excesso de peso e obesidade em alunos do 2.º ciclo do ensino básico de Vila Nova de Famalição
Monteiro, Ana
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
Project - 'Colourful world of foods
Martins, Margarida
;
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2008
Projecto de implementação de um sistema de segurança alimentar baseado na metodologia HACCP num Centro Social
Rocha, Ada
;
Carvalheiro, R.
Artigo em Revista Científica Nacional
2023
Projeto C2S - Creche com Sabor e Saúde. Relatório de Resultados
Teixeira, Beatriz
;
Dias, I.
;
Conceição, M.
;
Nova, Lúcia
;
Coelho, Beatriz Cidade
;
Ferreira, L.
;
Jorge, A.V.
;
Pita, Olívia
;
Santos, Cristina
;
Rodrigues, Sara
;
Rocha, Ada
;
Afonso, Cláudia
Relatório Técnico
2022
Promoção de ambientes alimentares saudáveis: o papel da restauração pública na proximidade de estabelecimentos de ensino
Campos, M.
;
Teixeira, B.
;
Rocha, Ada
;
Viegas, C.
;
Poínhos, Rui
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2018
Promoting healthy eating at the workplace: the role of the interest in different groups of employees
Lima, J.
;
Brandão, T.
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2022
Promoting healthy eating environments: the role of public catering in the areas surrounding educational establishments
Campos, M.
;
Teixeira, B.
;
Rocha, Ada
;
Viegas, C.
;
Poínhos, Rui
;
Afonso, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2009
Proposta de critérios para avaliação qualitativa de ementas
Bessa, Vera
;
Monteiro, A.
;
Rocha, Ada
Artigo em Revista Científica Nacional
2023
Qualidade dos menus infantis em shoppings centers do Brasil
Venzke, JG
;
Aranalde, GA
;
Scarparo, ALS
;
Rocha, Ada
Artigo em Revista Científica Internacional
2013
Qualitative evaluation of the menu and plate waste in public day care centers in são paulo city, brazil
Silva, Giovana
;
Toloni, Maysa
;
Rodrigues, Sara
;
Rocha, Ada
Artigo em Revista Científica Internacional
2011
Quality Evaluation of Meals served at a Portuguese Hospital
Costa, C.S.
;
Rocha, Ada
Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
2007
Quality of grated carrot (var. Nantes) packed under vacuum
Rocha, Ada
;
Ferreira, JFFC
;
Silva, AMM
;
Almeida, GN
;
Morais, AMMB
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Quality of kids' meals in fast-food restaurants: the nutritional content is not enough for an informed choice
Pinto, DC
;
Viegas, CACL
;
Rocha, Ada
Artigo em Revista Científica Internacional
2021
Quantificação do teor de sal das refeições confecionadas numa instituição para idosos
Almeida, Beatriz
;
Rocha, Ada
;
Viegas, Cláudia
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2008
Que desportos queimam mais calorias?
Rocha, Ada
Outras Publicações
2021
Realização de Refeições intermédias e sua composição nutricional e a adequação do valor energético da refeição Subsequente
Rodrigues, Marisa
;
Eulália, Mafalda
;
Lima, João P M
;
Rocha, Ada
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013
Reducing added salt in vegetable soup: hedonic impact in elderly and pre-school children
Gonçalves, Carla
;
Monteiro, Sérgio
;
Padrão, Patrícia
;
Rocha, Ada
;
Abreu, Sandra
;
Pinho, Olívia
;
Moreira, Pedro
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional