Browsing by Author Rocha, Ada

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 120 to 139 of 266 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2011Evaluation of consumer's food preferences at a Portuguese Hospital food service unit pilot studyRocha, Ada; Luís, CátiaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Evaluation of determinants of food waste in family households in the greater porto area based on self- reported consumption practicesPortugal, T; Freitas, S; Cunha, LM; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2021Evaluation of Food Waste at a Portuguese Geriatric InstitutionLiz Martins, Margarida; Henriques, AS; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2013Evaluation of food waste at primary schools based on protein source: meat vs. fish-based mealsMartins, Margarida; Rodrigues, Sara; Cunha, Luís; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Evaluation of Fruit Wastage at Portuguese HomesMartins, Margarida; Rocha, Ada; Sampaio, JoanaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2014Evaluation of prerequisite programs implementation at schools foodserviceLiz Martins, Margarida; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2012EVOLUÇÃO DAS ESTRATÉGIAS DE INVESTIGAÇÃO DO ARROZ NO INIA - PORTUGALRocha, Ada; Dias, MarceloArtigo em Revista Científica Nacional
2012Evolução das estratégias de investigação do arroz no INIA PortugalDias, Marcelo; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Nacional
2023Evolução do tipo de texturas e cortes dos Alimentos Disponibilizados a crianças dos 0 Aos 3 Anos em contexto de creche: Resultados do projeto creche com sabor e Saúde-C2SNova, Lúcia; Teixeira, Beatriz; Dias, Inês; Conceição, Mariana; Coelho, Cidade; Pita, Olívia; Jorge, Ana Verdasca; Ferreira, Liliana; Rocha, Ada; Santos, Cristina; Rodrigues, Sara; Afonso, Cláudia; Gonçalves, AnaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2013Experimental evaluation of strategies to reduce plate waste in primary schoolsMartins, Margarida; Cunha, Luís Cunha; Rodrigues, Sara Rodrigues; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2010Exploratory Approach to Small Food Service Operator's Perspectives Regarding Fresh Produce in Traditional Food MarketsSampaio, Joana; Cunha, Luís; Ana Pinto; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2020Factors influencing food waste during lunch of fourth-grade school childrenMartins, ML; Rodrigues, Sara; Cunha, LM; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2023FCNAUP student's satisfaction with U. Porto canteensLucas, A.; Sacchetti, Francisca; Silva, Sara; Poínhos, Rui; Bruno M P M Oliveira; Rocha, Ada; Afonso, CláudiaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2021Food Consumption Determinants and Barriers for Healthy Eating at the Workplace-A University SettingLima, JPM; Costa, SA; Brandao, TRS; Rocha, AdaArtigo em Revista Científica Internacional
2015Food consumption determinants at the workplace in employees of University of Porto Apilot studyLima, João; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010Food habits of portuguese university studentsMartins, Margarida; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Food handler' s perception of minimally processed foodsBarros, M.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2011Food Handlers Satisfaction with working conditionsNunes, H.; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Internacional
2015Food handlersknowledge about food allergy - A study in restaurants and food units from the City of PortoGoios, Ana; Martins, Margarida Liz; Ferreira, Lígia; Nunes, Antónia; Rocha, AdaResumo de Comunicação em Conferência Nacional
2011Food handlers´ perception of minimally processed productsBarros, Manuela; Rocha, AdaArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional