Browsing by Author Quelhas, Inês
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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2008 | Effect of green tea, red wine and beer on formation of heterocyclic aromatic amines in grilled beef: influence of sensory characteristics | Pinho, Olívia; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Petisca, Catarina; Quelhas, Inês; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2009 | Effect of marinades rich in polyphenols on formation of heterocyclic aromatic amines in pan-fried beef | Melo, Armindo; Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef | Quelhas, Inês; Petisca, Catarina; Viegas, Olga; Melo, Armindo; Pinho, Olívia; Ferreira, Isabel | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
2009 | Interaction between heterocyclic aromatic amines and
antioxidants: a food safety challenge (RIC IPG 156/07) | Petisca, Catarina; Eça, Rosário; Quelhas, Inês; Melo, Armindo; Viegas, Olga; Ferreira, Isabel; Pinho, Olívia | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |