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Repositório Aberto da Universidade do Porto
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Title
Author(s)
Type
2020
Impact of food replacements within a meal in the nutrients profile and quality indices
Silva, Marta
;
Ribeiro, Mafalda
;
Viegas, Olga
;
Martins, Zita
;
Casal, Susana
;
Mendes, Eulália
;
Faria, Miguel
;
Pinto, Edgar
;
Ferreira, Isabel.M.
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2010
INFLUENCE OF DIFFERENT EXTRACTION CONDITIONS AND SAMPLE PRETREATMENTS ON QUANTIFICATION OF NITRATE AND NITRITE IN SPINACH AND LETTUCE
Pinto, Edgar
;
Petisca, Catarina
;
Amaro, Luis
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Artigo em Revista Científica Internacional
2009
Preservação de amostras vegetais para doseamento de nitratos por HPLC/UV
Petisca, Catarina
;
Pinto, Edgar
;
Amaro, I.
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Quantificação de aminas aromáticas heterocíclicas em frango de churrasco
Pinto, Edgar
;
Viegas, Olga
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
2009
Quantification of nitrate and nitrite in spinach and lettuce by reverse-phase high performance liquid chromatography/UV
Pinto, Edgar
;
Petisca, Catarina
;
Amaro, Luís
;
Pinho, Olívia
;
Ferreira, Isabel
Resumo de Comunicação em Conferência Internacional